Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Personeelsuitje zeilen

Al meer dan 40 jaar de skûtsjeverhuur specialist van Friesland!

klik hier voor meer info
Midden in een Nationaal Park
Duurzaam personeelsuitje
1,5 meter proof

Personeelsuitje zeilen: ideaal uitje

Met collega’s actief  zeilen op een skûtsje als personeelsuitje. Door Nationaal Park De Alde Feanen in het groene hart van Friesland. Plus met aan boord uitstekende catering, maakt uw teamuitje zeilen bij Annage gegarandeerd tot een succes. Tijdens het zeilen in Friesland neemt u letterlijk samen met uw collega’s de touwtjes in handen: de zeilen hijsen, schoten vieren en aantrekken, zwaarden bedienen én het schip op koers  houden. Liever genieten van het uitzicht? Neem dan plaats op het dek van het skûtsje.

Zeilen in de buitenlucht geeft niet alleen ontspanning, maar maakt ook hongerig! Daarom verzorgen wij graag geheel of gedeeltelijk huisgemaakte catering bij uw personeelsuitje. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lunch, borrelhapjes of een barbecue na afloop.

Personeelsuitje zeilen in de natuur

Annage Skûtsjeverhuur beschikt over een eigen unieke locatie aan het water, namelijk midden in het Nationale Park de Alde Feanen. Daarbij hebben wij meerdere vergader- of presentatieruimten. U kunt daardoor een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. Na de lunch stapt u met uw relaties aan boord van een skûtsje of een zeilpraam. De schipper is tijdens het personeelsuitje zeilen uw gastheer en stelt samen met u een zeilplan samen. U kunt de zeiltocht ook afwisselen met een van de outdooractiviteiten. Denk aan Expeditie Robinson, kamp Noord tegen kamp Zuid! Of een toertocht op de Cross bikes.

Uw bedrijfsuitje zeilen in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een personeelsuitje, relatiedag of bedrijfsuitje. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw personeelsuitje zeilen laten organiseren door Annage betekent daarom dat u zelf ook kunt genieten van uw dag op het water.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van een personeelsuitje door te spreken. Wij denken graag mee.

Gooi het over een andere boeg, ga met uw personeelsuitje zeilen!

De meest geboekte arrangementen personeelsuitje zeilen