Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Personeelsuitje zeilen

klik hier voor meer info

Personeelsuitje zeilen: ideale teambuilding

Met collega’s actief personeelsuitje zeilen op een skûtsje met aan boord een uitstekende catering maken uw teamuitje zeilen bij Annage gegarandeerd tot een succes. Tijdens het zeilen in Friesland neemt u letterlijk samen met uw collega’s de touwtjes in handen: de zeilen hijsen, schoten vieren en aantrekken, zwaarden bedienen én het schip op koers  houden of overstag sturen. U zeilt in het Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. De frisse buitenlucht maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lunch of diner of hapjes bij de borrel. U kunt uw personeelsuitje zeilen naar wens combineren met  activiteiten, zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op de Swingtrikes of u kunt zelf het roer in handen nemen tijdens het GPS sloepvaren.

Personeelsuitje zeilen in de natuur

Annage Skûtsjesilen beschikt over een eigen unieke locatie aan het water, midden in het Nationale Park de Alde Feanen met meerdere vergader- of presentatieruimten. U kunt een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. Na de lunch stapt u met uw relaties aan boord van een skûtsje of een zeilpraam. De schipper is tijdens het personeelsuitje zeilen uw gastheer en stelt samen met u een zeilplan samen. U kunt de zeiltocht ook afwisselen met een van de outdooractiviteiten, zoals Expeditie Robinson, Wie is de Mol of een toertocht met een Swingtrike.

Uw personeelsuitje zeilen in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van een personeelsuitje, relatiedag of bedrijfsuitje voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw personeelsuitje laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van uw dag op of rond het water. Annage beschikt over een unieke eigen locatie direct gelegen aan het water, midden in Nationaal Park “de Alde Feanen” in het Friese Earnewald. U kunt uw personeelsuitje van ontvangst tot en met het diner door ons laten organiseren. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Hieronder een selectie van onze arrangementen:

 

Gooi het eens over een andere boeg, ga met u personeelsuitje zeilen!