Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Outdooractiviteiten Friesland

Een dag genieten van de zon, wind en de Friese natuur!

Bekijk onze arrangementen
Nationaal Park Alde Feanen
Outdooractiviteiten
Duurzame locatie

Outdooractiviteiten Friesland

Onvergetelijke outdooractiviteiten midden in de natuur in hartje Friesland: van skûtsjesilen tot survival en van sloepvaren tot handboogschieten. Wij laten je graag op een actieve manier de mooiste plekken van Nationaal Park De Alde Feanen zien. Na afloop kun je barbecueën in de tuin aan het water of bij minder weer in één van de sfeervolle ontvangstruimtes.

Actieve en ontspannen outdooractiviteiten in Friesland

Ludieke en spannende activiteiten op en aan het water in Friesland. Sportief en actief, maar ook geschikt voor de wat minder grote atleten. Activiteiten als echte teambuilding, maar ook voor vrijgezellenfeesten, vriendengroepen of families. Laat onze ervaren en gediplomeerde activiteitenbegeleiders het van je overnemen, zodat je zelf van de dag kunt genieten! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Genieten op en aan het water in Friesland

Annage biedt alle mogelijkheden om van uw actieve outdooractiviteit een onvergetelijke ervaring te maken, bijvoorbeeld: actief zeilen met een skûtsje. Help de schipper en maat bij het hijsen van de zeilen, het bedienen van de schoten en de zwaarden of het roer in handen nemen. Na de zeiltocht kun je nagenieten van een barbecue in onze tuin aan het water. Je kunt bijvoorbeeld een dagmiddag of een avond compleet verzorgd gaan zeilen.

Wees niet getreurd als u geen schippers- of matrozenbenen heeft! Een echte aanrader op het vasteland is het spannende en bekende spel Expeditie Robinson. In teamverband strijden in diverse proeven van het bekende tv-programma Expeditie Robinson. Wie kan er het snelst vuur maken, een puzzel oplossen, een katapult bouwen of een belangrijke sleutel opvissen? Met deze outdooractiviteit bent je verzekerd van een geweldige dag met vrienden, familie of collega’s!

Waarom kiezen voor Annage?

Annage Skûtsjesilen en Events in Earnewâld is dé ideale plek in Friesland om jouw outdooractiviteiten te organiseren. Waarom kiezen voor Annage voor jouw outdooractiviteit? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

Prachtige, unieke locatie voor outdooractiviteiten

Annage bevindt zich te midden van de natuurlijke schoonheid van de Friese meren en het Nationaal Park de Alde Feanen. Deze unieke omgeving biedt een ontspannen en inspirerende setting voor een onvergetelijke outdooractiviteit aan het water.

Diverse mogelijkheden voor outdooractiviteiten in Friesland

Of je nu op zoek bent naar outdooractiviteiten, ontspanning of een combinatie van beide, Annage voorziet in diverse mogelijkheden voor actie in Friesland. Van zeilen op traditionele Skûtsjes tot andere unieke teambuildingervaringen, er is voor ieder team wat wils.

Buiten op het Friese Water

Voor een verfrissende draai aan je outdooractiviteit biedt Annage skûtsjesilen aan. Zeilen op authentieke Friese platbodems bevordert niet alleen de sfeer, maar geeft ook een onvergetelijke dimensie aan je outdooractiviteit aan het water in Friesland.

Aanpasbare arrangementen

Annage begrijpt dat elke outdooractiviteit uniek is. Daarom bieden we aanpasbare arrangementen die voldoen aan de specifieke behoeften en doelen van jouw gezelschap. Of het nu gaat om een dag vol actie of een ontspannende activiteit, Annage voldoet aan jouw wensen.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Annage hecht waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. De afgelopen vijf jaar heeft Annage de Green key met goud behaald. Bedrijven met een Green Key proberen de impact op het milieu te verminderen en zijn zich bewust van hun positie in de maatschappij zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de gast. Naast Green Key gecertificeerd heeft Annage ook een Fairtrade certificaat. De locatie is volledig energie neutraal met zonnepanelen, slimme verlichting en een warmtepomp die zijn energie uit het aangelegen meer haalt (aquathermie). Als je bedrijf oog heeft voor groen ondernemen, sluit een outdooractiviteit bij Annage naadloos aan bij deze principes.

Catering op maat

Het ervaren keukenpersoneel en de chefkok(s) van Annage verzorgen cateringsdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide maaltijden; alles is mogelijk om jouw outdooractiviteit aan het water in Friesland compleet te maken.

Gastvrije service

De gastvrouwen en -heren van Annage staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een geslaagde outdooractiviteit in Friesland. Ze bieden persoonlijke aandacht en een warm ontvangst voor alle familieleden.

Kortom, Annage in Earnewâld biedt de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid, diverse mogelijkheden voor teambuilding en aanpasbare arrangementen. Of je nu op zoek bent naar een actief of ontspannende outdooractiviteit in Friesland, Annage staat klaar om een onvergetelijke groepsactiviteit te bieden die aan al je verwachtingen voldoet.

Outdooractiviteiten in Friesland | Arrangementen

Outdooractiviteiten in Friesland | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen
  • Alfons van der linde
    Wat een prachtige dag vanuit een prachtige locatie. Samen met schipper Age en 7 vrienden genoten van een prachtige dag skûtsjesilen. Was prachtig hoe enthousiast […]
  • Marjolein
    Het was een bijzondere ervaring waar wij nog lang op terug zullen kijken. De schipper en de maat waren vriendelijk, betrokken ons goed en legden […]