Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Groep zeilen in Friesland

klik hier voor meer info

Groep zeilen op een skûtsje

Zeilen op een Skûtsje is de perfecte activiteit om met kleine en grote groepen te doen. Het roer moet in handen worden gehouden, de zeilen bijgezet en met de groep moet er gezorgd worden dat het schip de goede koers vaart. Dit zorgt ervoor dat er een sterk groepsgevoel ontstaat. Tijdens de zeiltocht wordt u vergezeld door een schipper en een maat. De schipper geeft uitleg en instructie en samen met de maat zorgt hij ervoor dat de groep een actieve dag zeilt met voldoende momenten voor om te genieten.

Meer dan alleen met een groep zeilen

Annage Skûtsjesilen is te vinden in Earnewâld. Dit is een dorpje in hart van Friesland, gelegen midden in een Nationaal Park. Hierdoor zijn er voor alle soorten groepen fantastische zeiltochten mogelijk door smalle vaartjes, over kleine plassen en door onze centrale ligging ook over weidse Friese meren. Maar Annage Skûtsjesilen biedt meer. Bij ons vindt u de meest geschikte arrangementen  aangepast naar de wensen en het budget van uw groep. Voor elke groep is er wel een uitje te vinden. Van ontspannen dagtochten  op luxe skûtsjes tot actieve programma’s op de vaste wal, zoals GPS wandelen & fietsen of sportieve outdooractiviteiten. Ook binnen onze zeiltochten is er van alles mogelijk. Zo beschikken wij over wedstrijdskûtsjes, maar kunt u ook zeilen in een boeren praam met comfortabele zitbanken.

Een geslaagde dag bij Annage Skûtsjesilen

Met uw groep zeilt u bij Annage een mooie dag tegemoet.  Annage Skûtsjesilen heeft al bijna 30 jaar ervaring in uitjes voor kleine en grote groepen. Jaarlijks zeilen bij ons meer dan 10.000 gasten als groepsuitje, maar ook als bedrijfsuitje of relatiedag. Uw groepsuitje laten organiseren door of bij Annage staat garant voor een geslaagde dag. U kunt kiezen uit één van de door ons samengestelde arrangementen of u kunt zelf uw dag met uw groep zeilen zo luxe of budget als mogelijk aankleden door te kiezen voor het zelf samenstellen van uw arrangement. Ook slecht weer is voor ons geen probleem, Annage beschikt over ademende zeilkleding voor alle gasten en alternatieve programma’s.

Kom met uw groep bij ons zeilen Friesland!