Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Zeilen als jubileumfeest

klik hier voor meer info

Een actief jubileumfeest zeilen in Friesland

Neem de touwtjes in handen, hijs de zeilen en gebruik het roer en de zwaarden om het schip te besturen. Je zeilt door de smalle vaartjes van Nationaal Park De Alde Feanen of vaart op volle snelheid over een wijd Fries meer, genietend van wind, water en de natuur. Met op zijn tijd natuurlijk het genot van een hapje en een drankje aan boord. Door te gaan zeilen op één van onze traditionele skûtsjes of snelle zeilpramen zorgt u ervoor dat uw jubileumfeest actief wordt, maar zeker een echt feest blijft.

Een uniek jubileumfeest bij Annage

Annage Skûtsjesilen is te vinden in het Friese Earnewâld, een dorpje in het hart van Friesland en midden in een Nationaal Park. Van hieruit organiseren wij evenementen en compleet verzorgde zeiltochten. Op het water gaan er een ervaren schipper en maat met u mee die zorgen voor een gezellige en veilige tocht en terug op de kant kunt u genieten van onze fantastische catering. Naast dag, middag en avondtochten bieden wij ook combinatie arrangementen aan waarbij u het zeilen kunt combineren met een andere activiteit zoals bijvoorbeeld  GPS wandelen & fietsen. U kunt kiezen uit een door ons samengesteld arrangement maar u kunt uw jubileumfeest ook helemaal zelf indelen en zelf een arrangement samenstellen.

Uw jubileumfeest zeilen goed verzorgd

Bij Annage hebben we al bijna 30 jaar plezier in het zeilen maar ook in het organiseren van evenementen. Dit zorgt ervoor dat er jaarlijks rond de 10.000 mensen enthousiast van onze schepen stappen. Met enige trots tonen wij u dan ook graag de reacties van onze klanten. Bij Annage Skûtsjesilen is uw jubileumfeest in goede handen.

Zeilen als jubileumfeest