Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Met uw groep zeilen op een skûtsje in hartje Friesland

Bij Annage kunt u zeilen met uw groep op skûtsjes en zeilpramen. Actief meehelpen of  ontspannen op het dek genieten van de zon en wind.  Uw groep zeilt samen met de ervaren bemanning  in het Nationale Park de Alde Feanen in hartje Friesland. De skûtsjes zijn snelle en wendbare zeilers en ideaal om met een groep op te zeilen.

Voor elke groep een geschikt zeilschip

Annage beschikt over kleinere en grotere skûtsjes en zeilpramen geschikt voor groepen zeilen vanaf 6 tot 25 personen.  Voor grotere groepen zijn er meerdere schepen beschikbaar waarmee gezamenlijk kan worden op gezeild.

Met een groep zeilen vanaf 20 euro per persoon

Annage heeft voor elke groep een geschikt zeilarrangement in verschillende prijsklassen. U kunt met uw groep al zeilen vanaf 20 euro p.p. voor een avondtocht zeilen. Hieronder vindt u een aantal voorbeeld arrangementen voor dag-,middag- en avond-programma’s,  met een hapje en een drankje tijdens het zeilen en na afloop een barbecue of diner in de tuin aan het water.

Combinatie arrangementen voor uw groep.

Naast het zeilen biedt Annage ook andere activiteiten aan, zoals het nieuwe solex rijden, boerengolf en boogschieten. Al deze activiteiten kunnen worden gecombineerd met het skûtsje zeilen.