Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Annage Skûtsjesilen is een skûtsjesverhuurbedrijf gevestigd in het gezellige watersportdorp Earnewâld. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van complete skûtsjesyl arrangementen. We beschikken over een vloot van skûtsjes en zeilpramen en kunnen hiermee arrangementen aanbieden voor groepen tot 400 personen.

Wat vragen wij?
Naast voldoende zeilervaring vinden wij het net zo belangrijk dat je een groep weet te instrueren en te enthousiasmeren zodat zij een gezellige actieve dag op het water beleven. Ben je ouder dan 18 jaar, beschik je over goede contactuele eigenschappen en heb je voldoende zeilervaring dan kun je bij ons maat worden. Wil je schipper worden bij Annage dan moet je in het bezit zijn van het groot vaarbewijs of het zeilbewijs en goede leidinggevende en contactuele capaciteiten hebben.

Wat bieden wij?
Het betreft geen vast dienstverband. Met een enthousiaste bemanning varen we het hele seizoen verschillende tochten op verschillende schepen. Het gaat om dag-, middag- en avondtochten met en zonder catering. Ons vaargebied is voornamelijk het natuurgebied tussen Earnewâld en Grou. Bij ons is het mogelijk je vaardagen over te laten zetten naar het dienstboekje.

meer info : mail naar info@annage.nl