Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Familieweekend zeilen

klik hier voor meer info

Familieweekend zeilen in Friesland, overnachten in een accommodatie

Wilt u een actief familieweekend zeilen in Friesland organiseren? Bij Annage kunt u in de gezellige groepsaccommodatie de Elf Steden overnachten. Overdag stapt u met de hele familie aan boord van onze skûtsjes of tjalk. Neem zelf uw eten en drinken mee of laat het door ons verzorgen. ’s avonds nagenieten in de tuin aan het water van een barbecue.

Vanaf vrijdagavond kunt u hier voor uw familieweekend al terecht. De volgende dag zeilt u op een echt skûtsje met de hele familie door het natuurgebied richting Grou. Compleet verzorgd of afhankelijk van uw budget op basis van zelfverzorging. Annage kan desgewenst voor de zondag ook een compleet programma voor uw familie maken. Van een bezoek aan het skûtsjemuseum tot kanovaren of een GPS wandeltocht. Ook voor andere uitjes in Friesland voor uw familieweekend, kunnen wij u mogelijk in adviseren. Lees meer over de groepsaccommodatie de Elf Steden.

Een familieweekend zeilen op de Friese meren

Annage is te vinden in het Friese Earnewâld, een klein dorpje in hartje Friesland.  De locatie voor uw familieweekend is gelegen midden in het Nationaal park De Alde Feanen, een uitgestrekt moeras- en watergebied dat u tijdens het zeilen gaat verkennen. Met hun wijde meren en smalle, intieme vaarten behoren deze laagveen moerassen tot de rijkste en meest gevarieerde natuurgebieden van Noordwest-Europa.

Familieweekend voor jong en oud.

Het groepshuis is met zijn speelboot, diverse tafelspelen en zelf een strandje uitermate geschikt voor kinderen. Ook tijdens het zeilen mogen de kinderen actief meehelpen met de schipper.

 

Ga lekker zeilen op een skûtsje tijdens het familieweekend!