Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Familiedag Friesland

Een dag genieten van de zon, wind en de Friese natuur!

Bekijk onze arrangementen
Nationaal Park Alde Feanen
Outdooractiviteiten
Duurzame locatie

Familiedag Friesland

Wil je een actieve en gezellige familiedag Friesland organiseren? Even samen uitwaaien op het water of het Nationaal Park de Alde Feanen verkennen op de fiets of per sloep. Je kunt bij ons voor je familiedag in Friesland je eigen programma samenstellen bestaande uit skûtsjesilen op de Friese meren of diverse activiteiten op het vasteland. Je kunt denken aan outdooractiviteiten, zoals handboogschieten of onze Escape Sloepengame. De catering kan geheel verzorgd worden. Denk aan iets lekkers bij aankomst, een picknicklunch of een heerlijke barbecue in onze tuin aan het water.

Familiedag Friesland: een geweldige ervaring

Skûtsjesilen is niet alleen geschikt voor de oudere familieleden, ook kinderen beleven een geweldige, maar veilige familiedag zeilend op de Friese meren. Annage beschikt over kinderzwemvesten in alle maten. Kinderen kunnen aan boord actief meehelpen met het zeilen onder begeleiding van de ervaren bemanning. Op deze familiedag worden de kinderen actief betrokken bij alle outdooractiviteiten en kunnen daardoor volop meegenieten. Terug bij Annage is er een klimboot en een privé strandje met glijbaan waar de kinderen zich prima kunnen vermaken, terwijl ouders genieten van een hapje en een drankje in de tuin aan het Friese water.

Jouw familiedag Friesland in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van familie-uitjes voor kleine en grote families. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw familiedag laten organiseren door Annage betekent dat je zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van een heerlijke dag op en rond het Friese water. Je kunt je familiedag in Friesland van ontvangst tot en met het diner door ons laten organiseren. Wij maken graag een offerte voor je op maat.

Waarom kiezen voor Annage?

Annage Skûtsjesilen en Events in Earnewâld is dé ideale plek in Friesland om jouw familiedag te organiseren. Waarom kiezen voor Annage voor jouw familiedag? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

Prachtige, unieke locatie voor familiedagen

Annage bevindt zich te midden van de natuurlijke schoonheid van de Friese meren en het Nationaal Park de Alde Feanen. Deze unieke omgeving biedt een ontspannen en inspirerende setting voor een onvergetelijke familiedag.

Diverse mogelijkheden voor een familiedag in Friesland

Of je nu op zoek bent naar outdooractiviteiten, ontspanning of een combinatie van beide, Annage voorziet in diverse mogelijkheden voor familiedagen in Friesland. Van zeilen op traditionele Skûtsjes tot andere unieke teambuildingervaringen, er is voor ieder team wat wils.

Familiedagen op het Friese Water

Voor een verfrissende draai aan je familiedag biedt Annage skûtsjesilen aan. Zeilen op authentieke Friese platbodems bevordert niet alleen het familiegevoel, maar geeft ook een onvergetelijke dimensie aan je familiedag in Friesland.

Aanpasbare arrangementen

Annage begrijpt dat elk familiedag uniek is. Daarom bieden we aanpasbare arrangementen die voldoen aan de specifieke behoeften en doelen van jouw familie. Of het nu gaat om een dag vol outdooractiviteiten of een ontspannen familiedag, Annage voldoet aan jouw wensen.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Annage hecht waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. De afgelopen vijf jaar heeft Annage de Green key met goud behaald. Bedrijven met een Green Key proberen de impact op het milieu te verminderen en zijn zich bewust van hun positie in de maatschappij zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de gast. Naast Green Key gecertificeerd heeft Annage ook een Fairtrade certificaat. De locatie is volledig energie neutraal met zonnepanelen, slimme verlichting en een warmtepomp die zijn energie uit het aangelegen meer haalt (aquathermie). Als je bedrijf oog heeft voor groen ondernemen, sluit een familiedag bij Annage naadloos aan bij deze principes.

Catering op maat

Het ervaren keukenpersoneel en de chefkok(s) van Annage verzorgen cateringsdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide maaltijden; alles is mogelijk om jouw familiedag in Friesland compleet te maken.

Gastvrije service

De gastvrouwen en -heren van Annage staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een geslaagde familiedag in Friesland. Ze bieden persoonlijke aandacht en een warm ontvangst voor alle familieleden.

Kortom, Annage in Earnewâld biedt de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid, diverse mogelijkheden voor teambuilding en aanpasbare arrangementen. Of je nu op zoek bent naar een actieve of ontspannen familiedag in Friesland, Annage staat klaar om een onvergetelijke groepsactiviteit te bieden die aan al je verwachtingen voldoet.

Familiedag in Friesland | Arrangementen

Familiedag in Friesland | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen
  • Fam. bij de Leij

    Fam. bij de Leij
    We hebben op 5 augustus 2021 met onze kinderen en kleinkinderen een prachtige dag gehad met een skutsje van Annage op de Friese wateren
  • Familie Van der Munnik

    Familie Van der Munnik
    Het was geweldig van begin tot eind! De vriendelijke ontvangst, de schipper met maat, de boot, de zeiltocht was prachtig qua gebied maar ook het […]