Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

het nieuwe solex-rijden
in Friesland

klik hier voor meer info

Het nieuwe solex rijden in Friesland voor uw team, familie of vrijgezellengroep

Met uw team, personeel of vriendengroep een middag geruisloos toeren door het prachtige Friese landschap, rijden langs weilanden en door pittoreske dorpjes, over boerenweggetjes en schelpenpaden. Met behulp van de GPS van de mini Ipad komt u langs de mooiste natuur van het Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Halverwege de route een korte stop en rondleiding bij een ijs boerderij en na afloop een heerlijke barbecue in de tuin van Annage, aan de rand van het meer. Bekijk de groene solex arrangementen.

Geen solex rijden maar toertochten op zonnekracht aangedreven Swing-trikes

Verken het Nationaal Park met onze nieuwe swing-trikes en andere e-voertuigen. Geen benzine dampen, olievlekken en vooral geen solexmotor herrie. Echt milieuvriendelijk toeren op deze op zonnestroom aangedreven voertuigen. Geruisloos genieten van een uniek natuurgebied in het hart van Friesland.

Groene e-voertuigen en Swingtrikes

U kunt kiezen voor de nieuwste elektrische sensatie de Swing-trike, een elektrisch aangedreven driewieler. Je zit niet maar staat of beter gezegd: je swingt! Een moderne variant op het bekende solex rijden voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Het nieuwe solex-rijden in Friesland, duurzaam en actief!

Het nieuwe solex-rijden arrangementen