Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Dagtocht zeilen

Een heerlijk dagje zeilen op een traditioneel skûtsje

dagtocht zeilen

Dagtocht zeilen op skutsjes

Een dagtocht zeilen op skutsjes varend door Friesland. Midden in Friesland ligt Nationaal Park De Alde Feanen. De stilte is hier oorverdovend, de natuur is oogverblindend. Een ideale locatie voor uw bedrijfsuitje zeilen, personeelsuitje of om uw familiedag zeilen te organiseren. Uw dagtocht zeilen begint in de tuin aan het water met koffie en Friese oranjekoek. Hierna neemt u zelf de touwtjes van een Fries skûtsje of een comfortabele zeilpraam in handen en zeilt u hiermee over het Friese water. De dagtocht kan compleet worden verzorgd en geheel naar uw wensen worden samengesteld. Naast een hele dagtocht zeilen, kunt u ook combinatie programma’s door ons laten organiseren. Bijvoorbeeld in de ochtend skûtsjesilen en na de lunch GPS wandelen & fietsen of GPS sloepvaren of een andere activiteit. Voor de actieve groep zijn er verschillende outdoor en teambuilding arrangementen. Dit alles met uitstekende catering zowel aan boord als op de vaste wal.

Een dagtocht zeilen:  Skûtsjesilen in Friesland

Met maximaal 15 tot 25 personen op een origineel Fries skûtsje een dagtocht zeilen in een nationaal park, het kan alleen bij Annage.  Als uw groep groter is dan huurt u meerdere skûtsjes en zal er een wedstrijd ontstaan. Actief en gezellig, met z’n allen in het zelfde schuitje, maar wel de gezichten dezelfde kant op. Bent u met een kleinere groep? Dan kunt u kiezen voor een zeilpraam  (12p) of  het kleine skûtsje (9p)

Een geslaagde dagtocht zeilen?

Wanneer u een dagtocht organiseert, dan wilt u er zeker van zijn dat dit een geslaagde dag gaat worden. Bij Annage Skûtsjesilen heeft u de zekerheid van meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben een passie voor zeilen en het organiseren van uw zeildagtocht.  Met jaarlijks meer dan 10.000 enthousiaste gasten aan boord, kunnen wij met trots u al onze reacties van onze gasten laten zien.

meer info