Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Een dagje zeilen op een skûtsje of zeilpraam

Een dag helemaal weg van de drukte thuis of op het werk. Midden in Friesland ligt het Nationaal Park de Alde Feanen, de stilte is hier oorverdovend, de natuur is oogverblindend. Of u nou gaat zeilen als bedrijfsuitje zeilen , personeelsuitje of als familiedag zeilen. Uw dagje zeilen begint in een tuin aan het water met koffie en Friese oranjekoek. Hierna vaart u samen met een ervaren schipper en maat op een Fries skûtsje of een comfortabele zeilpraam. Het dagje kan volledig worden verzorgd en geheel naar uw wensen worden samengesteld. Naast een hele dagtocht zeilen, kunt u ook combinatie programmas door ons laten organiseren. In de ochtend zeilen en na de lunch kunt u bijvoorbeeld gaan GPS wandelen & fietsen,  GPS sloepvaren of een bezoek brengen aan het nabijgelegen Skûtsjemuseum.  Voor de actieve groep zijn er verschillende outdoor en teambuildings arrangementen. Dit alles met een prima catering aan boord, maar op ook de vaste wal.

Een dagje zeilen:  Skûtsjesilen in Friesland

Met maximaal 18, 20 of 25 personen op een traditioneel Fries skûtsje een dagje zeilen in een nationaal park en op de Friese meren, het kan alleen bij Annage.  Actief en gezelligheid, met z’n allen in het zelfde schuitje, maar wel de gezichten dezelfde kant op. bent u met een kleinere groep? Dan kunt u kiezen voor een van onze zeilpramen  (12p) of  het kleine skûtsje (9p)

Een geslaagde dagje zeilen?

Wanneer u een dagje zeilen organiseert, dan wilt u er zeker van zijn dat dit een geslaagde dag gaat worden. Bij Annage Skûtsjesilen heeft u de zekerheid van meer dan 30 jaar ervaring. Wij hebben een passie voor zeilen en het organiseren van uw dagje zeilen.  Met jaarlijks meer dan 10000 enthousiaste gasten aan boord, kunnen wij met trots u onze reacties van onze gasten laten zien.

Dagje zeilen