Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje zeilen

Een bedrijfsuitje om nooit te vergeten! Hijs de zeilen en zet koers in Nationaal Park De Alde Feanen

Bekijk de mogelijkheden
Duurzaam bedrijfsuitje
Energieneutrale locatie
Gratis parkeren

Bedrijfsuitje zeilen met een skûtsje

Op een skûtsje actief samen zeilen en aan boord en genieten van uitstekende catering maken uw bedrijfsuitje zeilen gegarandeerd tot een succes. Want een zeilen in de frisse buitenlucht geeft u en uw collega’s een een geweldige en een unieke dag samen!  Neem tijdens het zeilen letterlijk het roer in handen en hijs de zeilen. Laat de schoten vieren en bedien de zwaarden. Houdt samen het schip op koers!

U zeilt tijdens uw bedrijfsuitje in Nationaal Park De Alde Feanen zorgeloos in het groene hart van Friesland. Door het Labyrint van sloten en meren, waar je onbezorgd kunt genieten van de wergaloze natuur en de frisse buitenlucht. Na het zeilen staat de huisgemaakte catering voor u klaar. Want een bedrijfsuitje met zeilen maakt hongerig! Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lunch, hapjes bij de borrel of barbecue na afloop.

Waarom een bedrijfsuitje zeilen?

Wanneer je gaat zeilen dan ben je lekker buiten, in de frisse lucht. Zelf aan het roer staan, meewerken om het skûtsje op koers te houden of genieten van het uitzicht. Samen zeilen is een unieke ervaring als bedrijfsuitje. Zie je het al voor je? De wind door je haren, zon en wolken aan de hemel een prachtige omgeving.

“Heerlijk samen uitwaaien doe je op het water met een bedrijfsuitje zeilen. Het is een geweldige belevenis! Samen zeilen met collega’s is teamwork, maar zeker ook een dag vol plezier en ontspanning.”

De schipper is tijdens het bedrijfsuitje zeilen uw gastheer en stelt samen met u een zeilplan samen. U kunt het zeilen ook afwisselen met een van de andere activiteiten. Zoals Expeditie Robinson of een toertocht op de e choppers.

Personeelsuitje zeilen op een unieke locatie aan en op het water

Annage Skûtsjesilen beschikt over een eigen unieke locatie aan het water, namelijk in het hart van Nationaal Park de Alde Feanen. Een prachtig natuurpark gevuld met sloten en meren in het hart van Friesland.

Annage beschikt ook 1450 m2 terras direct gelegen aan het meer. Ook kunt u een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. En na de lunch stapt u met uw groep aan boord van één van onze zeilschepen.

Uw personeelsuitje zeilen in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een zeilende personeels- of bedrijfsuitje voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw bedrijfsuitje zeilen laten organiseren door Annage betekent dat u alles lso kan laten en kan genieten van een dag op het water.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag met u mee.

Bedrijfsuitje Zeilen arrangementen

Ervaringen van onze gasten

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Ga naar zeil arrangementen
  • AVROTROS

    AVROTROS
    Wij hadden 3 skûtjes gehuurd en hebben een topmiddag gehad. Onze hele team heeft genoten. Het was een fantastische ervaring met een heerlijk verzorgde lunch.
  • QNH Consulting Noord B.V.

    QNH Consulting Noord B.V.
    Een fantastische avond zeilen met collega's door het natuurgebied De Alde Feanen. Het zeilteam van Annage is vriendelijk en alles is goed geregeld, van hapjes […]