Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje zeilen

klik hier voor meer info

Bedrijfsuitje zeilen met een skûtsje

Op een skûtsje actief zeilen met aan boord een uitstekende catering maken uw bedrijfsuitje bij Annage gegarandeerd tot een succes . Tijdens het zeilen neemt u letterlijk samen met uw collega’s de touwtjes in handen: de zeilen hijsen, schoten vieren en aantrekken, zwaarden bedienen én het schip op koers  houden. U zeilt tijdens uw bedrijfsuitje in het Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. De frisse buitenlucht maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk verzorgen en uw bedrijfsuitje zeilen is compleet. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lunch of diner of hapjes bij de borrel.

Bedrijfsuitje zeilen op een unieke locatie

Annage Skûtsjesilen beschikt over een eigen unieke locatie aan het water, midden in het Nationale Park de Alde Feanen met meerdere vergader- of presentatieruimten. U kunt een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. Na de lunch stapt u met uw relaties aan boord van een skûtsje of een zeilpraam. De schipper is tijdens het bedrijfsuitje zeilen uw gastheer en stelt samen met u een zeilplan samen. U kunt het zeilen ook afwisselen met een van de outdooractiviteiten voor uw bedrijfsuitje, zoals Expeditie Robinson, Wie is de Mol of een gps tocht sloepvaren.

Uw bedrijfsuitje zeilen in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een relatiedag of bedrijfsuitje zeilen voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw bedrijfsuitje laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van uw dag zeilen op het water.  U kunt uw bedrijfsuitje van ontvangst tot en met het diner door ons laten organiseren.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Bedrijfsuitje zeilen