Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje zeilen

Neem zelf de touwtjes in handen. Hijs de zeilen en zet koers naar het hart van Friesland.

bedrijfsuitje zeilen info
Duurzaam bedrijfsuitje
Nationaal Park De Alde Feanen
1,5 meter proof

Bedrijfsuitje zeilen met een skûtsje

Op een skûtsje actief samen zeilen en aan boord en genieten van uitstekende catering maken uw bedrijfsuitje zeilen gegarandeerd tot een succes. Want in de frisse buitenlucht komt u tot rust. Neem tijdens het zeilen letterlijk met uw collega’s de touwtjes in handen en hijs de zeilen, laat de schoten vieren en bedien de zwaarden. Houdt samen het schip op koers!

U zeilt tijdens uw bedrijfsuitje in Nationaal Park De Alde Feanen zorgeloos in het groene hart van Friesland. Want na het zeilen staat de huisgemaakte catering voor u klaar. Want een bedrijfsuitje met zeilen maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk verzorgen en uw personeelsuitje is compleet. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lunch, hapjes bij de borrel of barbecue na afloop.

Bedrijfsuitje zeilen op een unieke locatie

Annage Skûtsjesilen beschikt over een eigen unieke locatie aan het water, namelijk midden in Nationaal Park de Alde Feanen met meerdere presentatie- of vergaderruimtes. U kunt een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. En na de lunch stapt u met uw groep aan boord van een skûtsje of een zeilpraam. De schipper is tijdens het bedrijfsuitje zeilen uw gastheer en stelt samen met u een zeilplan samen. U kunt het zeilen ook afwisselen met een van de outdooractiviteiten. Zoals Expeditie Robinson of een toertocht op de Cross Bike.

Uw personeelsuitje zeilen in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een personeels- of bedrijfsuitje voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw bedrijfsuitje zeilen laten organiseren door Annage betekent dat u alles lso kan laten en kan genieten van een dag op het water.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Bedrijfsuitje Zeilen arrangementen