Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Actief vrijgezellenfeest Friesland

Een dag genieten van de zon, wind en de Friese natuur!

Bekijk onze arrangementen
Nationaal Park Alde Feanen
Outdooractiviteiten
Duurzame locatie

Actief vrijgezellenfeest Friesland

Wil je een origineel, actief en gezellig vrijgezellenfeest in Friesland organiseren? Annage is dé specialist in het organiseren van een actieve vrijgezellendag op en rond het water in Friesland. Wij beschikken over een unieke locatie direct aan het Friese water met een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Onze prachtige locatie kan ook dienen als uitvalbasis voor talrijke outdooractiviteiten, zoals Expeditie Robinson, de Escape Sloepengame of skûtsjesilen. Ideaal voor een actief vrijgezellenfeest in de Friese buitenlucht. Deze buitenlucht maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water van de Friese meren.

Actief vrijgezellenfeest Friesland: actie en plezier

Er zijn verschillend arrangementen voor een actief vrijgezellenfeest in Friesland. Je kunt bijvoorbeeld een middag of een avond zeilen combineren met diverse hilarische actieve activiteiten, zoals de Escape Room. De actieve vrijgezellendag in Friesland is geheel compleet met de volledig verzorgde catering.

Actieve vrijgezellendag Friesland in goede handen bij Annage

Een actief vrijgezellenfeest in Friesland moet een bijzonder en uniek feest zijn, niet alleen voor de vrijgezel en zijn of haar beste vriend(inn)en. Ook jij als organisator moet kunnen genieten van de dag. Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van actieve vrijgezellendagen in Friesland. Afhankelijk van de wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Het actieve vrijgezellenfeest in Friesland laten organiseren door Annage betekent dat je zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van een heerlijke dag op of rond het Friese water. Wij verzorgen de actieve vrijgezellendag van ontvangst tot en met het diner.

Waarom kiezen voor Annage?

Annage Skûtsjesilen en Events in Earnewâld is dé ideale plek in Friesland om jouw actieve vrijgezellendag te organiseren. Waarom kiezen voor Annage voor jouw actieve vrijgezellenfeest? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

Prachtige, unieke locatie voor actieve vrijgezellenfeesten

Annage bevindt zich te midden van de natuurlijke schoonheid van de Friese meren en het Nationaal Park de Alde Feanen. Deze unieke omgeving biedt een ontspannen en inspirerende setting voor een onvergetelijke, actieve vrijgezellendag.

Diverse mogelijkheden voor een actief vrijgezellenfeest in Friesland

Of je nu op zoek bent naar outdooractiviteiten, ontspanning of een combinatie van beide, Annage voorziet in diverse mogelijkheden voor actieve vrijgezellendagen in Friesland. Van zeilen op traditionele Skûtsjes tot andere unieke teambuildingervaringen, er is voor ieder team wat wils.

Actieve vrijgezellendag op het Friese Water

Voor een verfrissende draai aan je actieve vrijgezellenfeest biedt Annage skûtsjesilen aan. Zeilen op authentieke Friese platbodems bevordert niet alleen de sfeer, maar geeft ook een onvergetelijke dimensie aan je actieve vrijgezellendag in Friesland.

Aanpasbare arrangementen

Annage begrijpt dat elk vrijgezellenfeest uniek is. Daarom bieden we aanpasbare arrangementen die voldoen aan de specifieke behoeften en doelen van jouw gezelschap. Of het nu gaat om een dag vol outdooractiviteiten of een ontspannen vrijgezellendag, Annage voldoet aan jouw wensen.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Annage hecht waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. De afgelopen vijf jaar heeft Annage de Green key met goud behaald. Bedrijven met een Green Key proberen de impact op het milieu te verminderen en zijn zich bewust van hun positie in de maatschappij zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de gast. Naast Green Key gecertificeerd heeft Annage ook een Fairtrade certificaat. De locatie is volledig energie neutraal met zonnepanelen, slimme verlichting en een warmtepomp die zijn energie uit het aangelegen meer haalt (aquathermie). Als je bedrijf oog heeft voor groen ondernemen, sluit een actieve vrijgezellendag bij Annage naadloos aan bij deze principes.

Catering op maat

Het ervaren keukenpersoneel en de chefkok(s) van Annage verzorgen cateringsdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide maaltijden; alles is mogelijk om jouw actieve vrijgezellenfeest in Friesland compleet te maken.

Gastvrije service

De gastvrouwen en -heren van Annage staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een geslaagde, actieve vrijgezellendag in Friesland. Ze bieden persoonlijke aandacht en een warm ontvangst voor alle familieleden.

Kortom, Annage in Earnewâld biedt de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid, diverse mogelijkheden voor teambuilding en aanpasbare arrangementen. Of je nu op zoek bent naar een actief of ontspannen vrijgezellenfeest in Friesland, Annage staat klaar om een onvergetelijke groepsactiviteit te bieden die aan al je verwachtingen voldoet.

Actief vrijgezellenfeest in Friesland | Arrangementen

Actief vrijgezellenfeest in Friesland | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen
  • Alfons van der linde
    Wat een prachtige dag vanuit een prachtige locatie. Samen met schipper Age en 7 vrienden genoten van een prachtige dag skûtsjesilen. Was prachtig hoe enthousiast […]
  • Marjolein
    Het was een bijzondere ervaring waar wij nog lang op terug zullen kijken. De schipper en de maat waren vriendelijk, betrokken ons goed en legden […]