Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vakantievilla aan het water

Wetter, Wyn & Wille

aan het water
prive strand
Nationaal Park de Alde Feanen

Ruim en comfortabel vakantiehuis (225 m2) aan het water, te midden van het natuur- en watersportparadijs Nationaal park de Alde Feanen. Het huis heeft een grote tuin met aanlegsteigers, diverse terrassen en een privéstrandje. Een ideale vakantieplek voor één of meerdere families of een groep vrienden.

De volledig energieneutrale woning is kortgeleden gerenoveerd en van alle gemakken voorzien: ruime kamers, goede bedden, moderne keuken en een sauna. De woonkamer met schitterend wijds uitzicht op het meer heeft openslaande deuren naar het terras op het zuidwesten en is zowel in de zomer als in de winter (met houtkachel en wandverwarming) heel aangenaam. Twee van de vijf slaapkamers bevinden zich op de begane grond; een van beide heeft een eigen badkamer. Drie slaapkamers en een badkamer met ligbad zijn op de eerste verdieping. In totaal zijn er tien eenpersoonsbedden, verdeeld over slaapkamers, allen te maken tot tweepersoonsbed. Elektrische sloepen, kano’s of zeilboten kunnen eenvoudig gehuurd worden.

Het huis ligt midden in het Nationaal Park De Alde Feanen aan de rand van het gezellige watersportdorp Earnewâld (Eernewoude). Een ideale plek voor mensen die rust, ruimte, water en natuur zoeken. Voor de deur zijn volop watersportmogelijkheden (open verbinding met de Friese meren) en je kunt vanuit de woning wandelend en fietsend de natuur in via vele mooie routes. Het is een zeer afwisselend landschap bestaande uit meren, rietlanden, petgaten, moerasbossen, trilvenen en of bel dotterbloemhooilanden.

meer info mail naar Cathrienus@annage.nl

 

 

kijk voor meer info en beschikbaarheid op www.airbnb.com