Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vrijgezellenfeest Friesland

klik hier voor meer info

Vrijgezellenfeest Friesland

Wil je een origineel, actief en gezellig vrijgezellenfeest in Friesland organiseren?  Annage is dé specialist in het organiseren van een vrijgezellenfeest op en rond het water in Friesland.  Wij beschikken over een unieke locatie direct aan het Friese water met een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door  het Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Onze prachtige locatie kan ook dienen als uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten  zoals Expeditie Robinson, gps e-sloepvaren of slingerend aan een tokkelbaan. Ideaal voor een vrijgezellenfeest in de Friese buitenlucht. Deze buitenlucht maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water van de Friese meren.

Vrijgezellenfeest Friesland: actie en plezier

Er zijn verschillend arrangementen voor het vrijgezellenfeest, je kunt bijvoorbeeld een middag of een avond gaan zeilen of je kan dit combineren met diverse hilarische actieve activiteiten , zoals de Escape Room. Het vrijgezellenfeest is geheel compleet met de volledig verzorgde catering.

Vrijgezellenfeest Friesland in goede handen bij Annage

Een vrijgezellenfeest in Friesland moet een bijzonder en uniek feest zijn, niet alleen voor de vrijgezel en zijn beste vrienden. Ook jij als organisator moet kunnen genieten van de dag.  Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van vrijgezellenfeesten in Friesland. Afhankelijk van de wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Het vrijgezellenfeest in Friesland laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van de dag op of rond het Friese water. Wij verzorgen de vrijgezellendag van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Vrijgezellenfeest Friesland