Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Vergaderlocatie Leeuwarden

Op nog geen 15 minuten van Leeuwarden

Bekijk onze arrangementen
15 minuten vanaf Leeuwarden
Gratis parkeren
Aan het water

Vergaderlocatie op 15 minuten van Leeuwarden

Vergaderlocatie Leeuwarden aan het water

Vergaderen of brainstormen kan overal, daarvoor hoeft u niet naar een externe locatie. Maar het zal u verbazen hoeveel de rust van een andere omgeving op 15 minuten afstand van Leeuwarden op kan leveren. Door een vergadering te organiseren op een andere omgeving ontstaat er ruimte om problemen in een ander perspectief te zien.  Een externe vergaderlocatie vraagt om open houding en brengt de mogelijkheid om anders te denken. Een vergaderlocatie vlakbij Leeuwarden waar de concentratie toeneemt en vernieuwende processen worden gestimuleerd.

Vergaderlocatie Leeuwarden

De vergaderlocatie van Annage is geschikt voor een vergadering, heisessie, workshop, training of presentatie. We beschikken over sfeervolle lichte vergaderruimtes van 5 personen, die uit te breiden zijn tot 120 personen,  met uitzicht op de grote tuin aan het water. s’Winters bij de houtkachel en ’s zomers met de tuindeuren wagenwijd open in het hartje van Nationaal Park De Alde Feanen, dat op nog geen 15 minuten vanaf Leeuwarden.

100 Gratis parkeerplekken

De vergaderlocatie beschikt over 100 parkeerplekken waar u gratis kunt parkeren.  En een elektrisch oplaadpunt voor uw elektrische auto op 5 minuten afstand.

Vergaderen in een Nationaal Park vlakbij Leeuwarden

Diep verscholen in een Nationaal Park en dichtbij Leeuwarden kunt u in alle rust vergaderen en trainen. Met uitzicht op het water, waar onze skûtsjes aan de kade liggen.  Leeuwarden is nog geen 15 minuten rijden en u kunt bij ons gratis parkeren. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

De ideale vergaderlocatie vlakbij Leeuwarden
vergaderlocatie-leeuwarden