Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderen Exclusief

Te midden in de natuur van Nationaal Park De Alde Feanen

Bekijk het arrangement
Volledige privacy
Rust en ruimte
Mogelijk met overnachting

 

In volledige privacy vergaderen en trainen

Een splinternieuwe energieneutrale vergaderlocatie (verbouwing 2020) op de 1e verdieping van het gebouw direct gelegen aan het water met een prettige sfeer en een panoramaview over het meer. Er kan hier in volledige rust vergaderd of getraind worden vanaf 2 tot 10 personen. Jullie zijn de enige gasten op deze verdieping en de vriendelijke medewerkers van Annage zullen jullie op afgesproken momenten goed verzorgen. 

De ruimte is van origine de aangrenzende vakantiewoning en voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten zoals een (touch) flat-screen, fast Wifi,  flip-over en de benodigde vergaderfaciliteiten. Ook mogelijk met videoconferencing apparatuur. Wij verzorgen uiteraard graag de koffie met Friese oranjekoek of een huisgemaakte lunch bereid met voornamelijk biologische streekproducten.

Wilt u er een 24-uurs Heisessie met overnachting van maken waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd? Onze aangrenzende vakantie villa en tevens de vergaderlocatie, beschikt over 5 sfeervol ingerichte luxe slaapkamers en 2 badkamers met o.a. een Sauna en hottub. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bekijk de mogelijkheden

Programma

  • dag zaalhuur
  • onbeperkt koffie, thee, water, fris
  • Fryske lekkernijen als oranjekoek, dúmkes & sûkerbôle (suikerbrood)
  • uitgebreide lunch op balkon of in de tuin aan het water
  • sloepvaren 1,5 uur of andere activiteit (optioneel)
  • gebruik van Wifi, flipover en flat screens
  • afsluiting van de dag met 5 gangen-seizoensdiner

Bekijk overzicht