Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderen Leeuwarden

Midden in een Nationaal Park, en nog geen 15 minuten vanaf Leeuwarden!

Bekijk onze arrangementen
15 minuten rijden vanaf Leeuwarden
Aan het water
Midden in een Nationaal Park

Vergaderen Leeuwarden: vlakbij in een Nationaal Park

Diep verscholen in Nationaal Park De Alde Feanen, maar vlakbij Leeuwarden kunt u in alle rust vergaderen en trainen. Namelijk met uitzicht op het water, waar onze skûtsjes aan de kade liggen. Kom daarom naar de rust van Eernewoude! Leeuwarden is nog geen 15 minuten rijden en u kunt bij ons gratis parkeren. Afhankelijk van de wensen en het budget maken wij in overleg een programmavoorstel. We verzorgen graag de dag van ontvangst tot en met het diner.

Vergaderen vlakbij Leeuwarden in een omgeving van rust

Vergaderen of brainstormen kan overal, daarvoor hoeft u niet naar een andere locatie. Maar het zal u verbazen hoeveel de rust van Eernewoude op 15 minuten afstand van Leeuwarden op kan leveren. Door te vergaderen in een andere omgeving ontstaat er namelijk ruimte voor nieuwe ideeën. Extern vergaderen vraagt om open houding en geeft de mogelijkheid om anders te denken. Daarom is vergaderen op 15 minuten vanaf Leeuwarden beter voor de concentratie. Zo worden vernieuwende processen gestimuleerd.

Vergaderen Leeuwarden aan het water

Vergaderen in hartje Friesland kan bij Annage en is ook geschikt voor een teamtraining, heisessie, workshop of presentatie vlakbij Leeuwarden. We beschikken over lichte vergaderruimtes van 5 personen. Deze ruimtes zijn door de schuifdeuren uit te breiden zijn tot 120 personen. En dat allemaal met uitzicht op de grote tuin aan het water. s’ Winters bij de houtkachel en ’s zomers met de tuindeuren wagenwijd open. Midden in Nationaal Park De Alde Feanen op nog geen 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden.

100 Gratis parkeerplekken

Vergaderen vlakbij Leeuwarden, maar dan wel met gratis parkeerplekken! Annage beschikt namelijk over 100 parkeerplekken waar u gratis kunt parkeren. Daarbij is er een oplaadpunt voor uw elektrische auto op 5 minuten afstand.

Meer weten?

Bekijk de vergader arrangementen om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Vergaderen vlakbij Leeuwarden
vergaderlocatie-leeuwarden

De meest geboekte vergaderarrangementen vlakbij Leeuwarden