Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Teambuilding zeilen

klik hier voor meer info

Een actieve Teambuilding zeilen in Friesland

Zeilen op een skûtsje is een ideale vorm van teambuilding.  Om het schip kunnen te kunnen zeilen zijn er vele taken te verdelen. U zit samen met uw team in hetzelfde schuitje maar staan de neuzen dezelfde kant op? Een hele dag zeilen in de natuur met zon, water en wind doet alleen al wonderen. Teambuilding zeilen op skûtsjes of zeilpramen in combinatie met andere activiteiten biedt al jaren verrassende resultaten bij Annage. Aan de hand van uw wensen en behoeften van u en uw team wordt samen gekeken welk programma geschikt is voor uw teambuilding activiteit.

Meerdere teambuilding zeilen & outdoor activiteiten

Dit programma is geschikt voor het hele team, jong en oud, sportief of recreatief. ’s Ochtends gaat u zelf actief skûtsjesilen, uw team samen met een ervaren bemanning van Annage . U heeft letterlijk de touwtjes en het roer in handen. Teamwork is noodzakelijk om het schip op koers te houden. Na de lunch krijgt u een aantal teambuilding outdoor opdrachten, van makkelijk tot zeer sportief, zoals bijvoorbeeld vlottenbouwen, ponton peddelen of over een tokkelbaan. De dag kan worden afgesloten met een heerlijk buffet of barbecue.

Op zoek naar een doeltreffende teambuildingsdag in Friesland?

Bij Annage weten we wat het organiseren van een mooie teambuildings-activiteit inhoud.  Uw wensen en mogelijkheden zijn hier bepalend.  Door een gedegen voorbereiding en overleg met u weet u precies waar u aan toe bent. De reacties van onze klanten zijn voor ons een referentie.

Teambuilding zeilen