Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Teambuilding Activiteiten

De leukste teambuilding activiteiten aan het water - 1,5 meter proof -

Bekijk activiteiten
1350m2 tuin aan het water
1,5 meter proof
Nationaal Park De Alde Feanen

Teambuilding Activiteiten aan het water

De leukste teambuilding activiteiten van Friesland aan het water. Elke ruimte heeft uitzicht op het meer en de grote tuin aan het water. Onze energieneutrale locatie heeft een prettige sfeer en een prachtige ligging. En is daardoor uitstekend geschikt voor teambuilding activiteiten of een vergadering, online meeting, of heisessie in Friesland.

Waarom Teambuilding?

Op het moment dat op het werk, sportteam of de vriendengroep steeds meer hangende schouders aanwezig zijn, dan is dat wellicht een teken dat de tijd aan is gebroken voor teambuilding. Teambuilding activiteiten is namelijk de manier om stress weg te nemen en de ander op een andere manier te leren kennen. Regelmatig de pijlen richten op dat wat nodig is om van een goed team een geweldig team te maken, zorgt voor groei en ontwikkeling. Teambuilding activiteiten zorgen voor een hecht en positief team. Daarnaast vergroot het plezier en enthousiasme binnen de groep of op de werkplek.

Originele teambuilding: Inzicht in uw team aan de hand van scheepstermen

Naast teambuilding op onze locatie kunt u er ook voor kiezen om uw teambuilding aan boord van een skûtsje te houden. Een dag of dagdeel zeilen in hartje Friesland. Samen met een professionele teamtrainings coach en trainer wordt in het ochtenddeel de lekken in het team boven water gehaald en in de middag neemt het team zelf het roer in handen. 

Zelf teambuilding organiseren: met (outdoor) activiteiten

Wilt u uw eigen georganiseerde Teambuilding activiteiten aanvullen? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om de Teambuilding te geven in een van de vergader- en trainingsruimtes bij Annage. Na de gezamenlijke picknicklunch kunt u in de middag genieten van een activiteit naar keuze. 

Teambuilding activiteiten: 100 gratis parkeerplekken

Diep verscholen in Nationaal Park De Alde Feanen en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit Leeuwarden en Drachten. Ook Groningen is op nog geen 40 minuten rijden. Annage vergaderen & trainen beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen en een eigen locatie. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel voor uw teambuilding activiteiten op 1,5 meter afstand.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Teambuilding Activiteiten