Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

personeelsuitje in Friesland

de groenste uitjes aan en op het water

Personeelsuitje in Friesland

Uw Personeelsuitje Friesland moet origineel zijn en er moet voor iedereen wat de doen zijn.  Actie, ontspanning en goed eten en drinken: Annage is dé specialist in het organiseren van personeelsuitjes op en rond het water in hartje Friesland.  Wij beschikken over een unieke locatie aan het Friese water met een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door  het Nationale Park “de Alde Feanen” in het groenste deel van Friesland. Onze prachtige locatie is óók de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten voor uw personeelsuitje in de Friese buitenlucht. Wij kunnen uw catering geheel of gedeeltelijk  verzorgen. Bijvoorbeeld een verse biologische lunch, Friese hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water van de Friese meren.

Annage is te vinden in Earnewâld, een dorpje aan de rand van de Friese wouden. Het uitgestrekte moeras- en watergebied is ideaal om tijdens een personeelsuitje te gaan verkennen. Naast de activiteiten voor uw personeelsuitje op en rond het Friese water beschikken wij over een aantal ruime vergader- en presentatieruimten. U kunt een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. Na de lunch stapt u met uw relaties aan boord van een Fries skûtsje of kiest voor één van de outdooractiviteiten, zoals Expeditie Robinson, een toertocht op de E-Skûters en Swingtrikes of  GPS sloepvaren. Uw personeelsuitje Friesland is geheel compleet met de volledig verzorgde catering.

Uw personeelsuitje Friesland in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een actief personeelsuitje, relatiedag of bedrijfsuitje in Friesland voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Wij verzorgen het teamuitje van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Hieronder een selectie van onze personeelsuitjes arrangementen: