Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Personeelsuitje in Friesland

Al meer dan 40 jaar dé specialist in het organiseren van personeelsuitjes in de Friese natuur!

Klik hier voor meer info
Duurzaam personeelsuitje
Te midden van Nationaal Park De Alde Feanen
Energie neutrale locatie

Personeelsuitje in Friesland

Een personeelsuitje in het groene hart van Friesland: Annage is dé specialist in het organiseren van personeelsuitjes op en rond het water in hartje Friesland. Waar aan de kade een vloot van meer dan 8 zeilschepen ligt. En waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door Nationaal Park “De Alde Feanen”. Het meest afwisselende natuurgebied van Friesland. Gevuld met een labyrint van meren, rietlanden en veenmoerasbossen!

De sfeervolle locatie is óók de uitvalbasis voor outdoor activiteiten voor uw personeelsuitje. Midden in de Friese buitenlucht met 1350m2 aan eigen tuin. Direct aan het water gevuld met sfeerfolle stretchtenten en houtkachels. Zo kunt u bij Annage alle zorgen los laten. Want wij verzorgen de catering geheel of gedeeltelijk, zodat u kunt genieten van uw personeelsuitje. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water.

Uw personeelsuitje Friesland in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een actief personeelsuitje, relatiedag of bedrijfsuitje in Friesland voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Wij verzorgen het teamuitje van ontvangst tot en met het diner.

Naast de activiteiten voor uw personeelsuitje op en rond het water van Friesland, beschikken wij over een aantal ruime vergader- en presentatieruimten. Hierdoor kunt u een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. En stapt u na de lunch aan boord van een echt Fries skûtsje. Ook kunt u kiezen voor één van de outdooractiviteiten, waaronder Expeditie Robinson, een toertocht op de Cross Bikes of GPS sloepvaren.

Bekijk de video voor een sfeerimpressie of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

De meest gekozen personeelsuitjes Friesland