Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Annage

Al 40 jaar een begrip in Friesland!

Lees meer

Annage, al meer dan 40 jaar een begrip in Friesland

Diep verscholen in het Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewald bevindt zich Annage, waar de skûtsjes aan de kade liggen, waar je kunt loungen in de groenste tuin aan het water en waar je actief en in alle rust kan vergaderen in een splinternieuwe vergader-event locatie.

Annage (oprichters Anna & Age) is al meer dan 40 jaar een begrip in Friesland en verre omstreken. Voorheen met surfplanken en kano’s voor scholen en jeugdgroepen, daarna als zeilschool met zeilzwerf-kampen en een eigen groepsaccommodatie “De 11 steden”.  Nadat in 1998 het bedrijf werd opgesplitst en de Twirre de zeilschool en de accommodatie overnam, is Annage zich gaan specialiseren in het skûtsjesyl arrangementen, met name voor bedrijven en instellingen. Het werd de grootste skûtsjeverhuur aanbieder van zeilend Friesland  en was voorloper in de professionalisering van de zeilende passagiersvaart.

Skûtsjesilen, Vergaderen & Outdoor

Anno 2020 ontwikkelt Annage steeds meer activiteiten naast het skûtsjesilen en is het een veel geboekte vergaderlocatie. In samenwerking met andere bedrijven en trainers zijn er nieuwe duurzame outdoor activiteiten ontwikkeld.

Cathrienus Herrema (1971, Groningen) is sinds 2000 eigenaar van Annage, nadat hij al 10 jaar eerder als zeilinstructeur bij zeilschool Annage was begonnen. Na zijn studie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden kwam de mogelijkheid om het bedrijf van Age Veldboom over te nemen. Zo kon hij van zijn passie voor het zeilen zijn werk maken. Als schipper op de Engelina Smeltekop werd hij in 2009 kampioen in de Open Friese Kampioenschappen Skutsjesilen (IFKS) in kleine a-klasse.

Annage Geschiedenis
Over Annage

Dé groenste locatie in hartje Friesland

Programma

Bekijk overzicht