Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Online vergaderen Friesland

Het beste van twee werelden. Fysiek in hartje Friesland èn digitaal verbonden vanaf de thuiswerkplek.

Meer informatie
Iedereen is perfect in beeld
Levensechte videogesprekken
Technische ondersteuning
Midden in een Nationaal Park

Online Vergaderen in Friesland

Het beste van twee werelden. Een vergadering die tegelijkertijd op locatie in hartje Friesland én online plaatsvindt. Een kleine groep op 1,5 meter afstand offline op locatie en een grote groep participeert online mee tijdens zo’n online vergadering. Dat wil zeggen fysiek op veilige afstand van elkaar bij ons aan het water in Friesland, maar voor wie dat niet lukt is de vergadering ook online te volgen gewoon via de bekende video software van jouw bedrijf, maar dan wel verbonden met de nieuwste videoconferencing apparatuur voor levensechte gesprekken.

Voor bedrijven en instanties zijn samenkomsten tegenwoordig een stuk lastiger te plannen, met name voor noodzakelijke bijeenkomsten. Door over te stappen op online vergaderen met videoconferencing is dit verleden tijd. Een deel van de gasten kan op locatie in hartje Friesland vergaderen en overige gasten kunnen vanaf een andere locatie online deelnemen.

Waarom online vergaderen met videoconferencing in Friesland?

Videoconferencing gaat een stap verder in het online vergaderen. Waar de normale online vergaderingen vaak tekort schieten in de betrouwbaarheid van de verbinding en de kwaliteit, zorgt online vergaderen met videoconferencing voor videobellen met een zeer hoge kwaliteit. Doel daarbij is dat het lijkt alsof de deelnemers in dezelfde ruimte zitten, terwijl het ene gedeelte online op locatie in Friesland en het andere gedeelte online deelneemt vanaf de thuiswerkplek. De hoge kwaliteit kan hierbij worden aangeboden omdat de apparatuur direct is aangesloten op glasvezel en een technische expert op locatie al uw zorgen uit handen neemt.

Online vergaderen met videoconferencing apparatuur is niet nieuw, maar heeft sinds de uitbraak van het COVID19 virus flink terrein gewonnen. Videoconferencing biedt vele voordelen ten opzichte van de gebruikelijke online vergaderingen, zoals het vergroten van de effectiviteit, het verlagen van de kosten en levensecht vergaderingen op afstand. Omdat het specifieke apparatuur en IT kennis betreft, is het nog niet voor alle bedrijven in Friesland mogelijk om een online vergader conferentie room in te richten. Gelukkig hoeft dat ook niet, want bij Annage in hartje Friesland beschikken wij over een kant en klare online vergaderruimte inclusief IT expert.

Welk apparatuur gebruiken wij voor het online vergaderen in Friesland?

De Logitech Rally is een erg populair online vergadering systeem. Logitech heeft een volgende stap genomen in hun vergaderoplossingen en dat laat deze set zien. De camera is van uitstekende kwaliteit (15x zoom en PTZ functies) en de externe speaker doet niet onder voor professionele audio. Het beeld en geluid komen van dezelfde plaats – en nooit van achteren – zodat de gesprekken natuurlijker en levensechter aanvoelen.

logitech Rally Online Vergaderen Friesland

Uw online vergadering in Friesland in goede handen

Midden in Nationaal Park De Alde Feanen en toch binnen 10 minuten te bereiken vanaf de bewoonde wereld. Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner inclusief IT ondersteuning.

Vergaderlocatie Annage is geschikt voor uw online vergadering, offline vergadering, 1,5 meter vergadering,  heisessie, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ‘s Winters bij de open haard en ’s zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over een volledig energie neutrale vergaderruimtes geschikt van 5 tot en met 30  personen, corona proof (C*) .  Uitzicht op de grote tuin en het water van Nationaal park de Alde Feanen in Friesland vlakbij Leeuwarden. De benodigde middelen zoals wifi, een vaste beamer, flip-overs en geluidsinstallatie zijn aanwezig.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Online Vergaderen Friesland
Friesland Nationaal Park De Alde Feanen
u opstelling 1,5 m

1,5 meter online vergadering in Hartje Friesland: Capaciteit per ruimte

Onze nieuwe energieneutrale vergaderzalen (2018) hebben een ruime entree, goede ventilatie en beschikken over grote tafels, waar 1,5 meter afstand tot elkaar prima kan worden gehanteerd. De zalen zijn schakelbaar, waardoor ze eenvoudig zijn uit te breiden. Voor groepen van maximaal 6 personen voor de kleinste zalen en tot 30 personen bij gebruik van de 3 gekoppelde zalen.

Buiten staan grote lounge tenten met zitbanken en picknickbanken verspreid over de grote tuin van 1350 m2. Hier zijn in totaal 85 zitplaatsen beschikbaar op 1,5 meter afstand van elkaar.