Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Online vergaderen Friesland

Het beste van twee werelden. Fysiek in hartje Friesland èn digitaal verbonden vanaf de thuiswerkplek.

Meer informatie
Iedereen is perfect in beeld
Levensechte videogesprekken
Technische ondersteuning
Midden in een Nationaal Park

Online Vergaderen in Friesland

Het beste van twee werelden. Een vergadering die tegelijkertijd op locatie in hartje Friesland én online plaatsvindt. Een kleine groep vergadert op 1,5 meter afstand op locatie en een grote groep online. Dat wil zeggen op veilige afstand van elkaar bij ons aan het water in Friesland, maar voor wie dat niet lukt, online gewoon via de bekende video software van jouw bedrijf. Maar dan wel verbonden met de nieuwste videoconferencing apparatuur voor levensechte gesprekken.

Voor bedrijven zijn samenkomsten tegenwoordig een stuk lastiger te plannen. En dan met name voor noodzakelijke bijeenkomsten. Door over te stappen op online vergaderen met videoconferencing is dit verleden tijd. Een deel van de gasten kan op onze locatie in hartje Friesland vergaderen en een deel van de gasten vanaf thuis of een andere (online) locatie.

Waarom online vergaderen met videoconferencing in Friesland?

Videoconferencing gaat een stap verder in de kwaliteit van het online vergaderen. Waar de normale online vergaderingen tekort schiet in de kwaliteit, zorgt online vergaderen met videoconferencing voor online vergaderen met een zeer hoge kwaliteit. Daarbij is het doel is dat het voelt bij elkaar in de ruimte te zitten. De hoge kwaliteit wordt aangeboden omdat de camera en audio direct zijn aangesloten op glasvezel internet en een technische expert op locatie al uw zorgen uit handen neemt.

Voordelen

Online vergaderen met videoconferencing is niet nieuw, maar heeft sinds de uitbraak van het coronavirus meer bekendheid gekregen. Videoconferencing heeft veel voordelen ten opzichte van het nromale online vergaderen. Zoals het vergroten van de effectiviteit, het verlagen van de kosten en levensecht vergaderen op afstand.

Omdat het specifieke apparatuur en IT kennis betreft, is het nog niet voor alle bedrijven in Friesland mogelijk om een online vergaderruimte in te richten. Gelukkig hoeft dat ook niet, want bij Annage in hartje Friesland beschikken wij over een kant en klare online vergaderruimte inclusief IT expert.

Welk apparatuur gebruiken wij voor het online vergaderen in Friesland?

De Logitech Rally is een erg populair online vergadering systeem. Logitech heeft een volgende stap genomen in vergaderoplossingen. De camera is van hoge kwaliteit (15x zoom en PTZ functies) en de externe speaker valt onder professionele audio. Het beeld en geluid komen van dezelfde plaats – en nooit van achteren – zodat de gesprekken natuurlijker en levensechter aanvoelen.

videoconferencing-hybride-vergaderruimte vergaderfaciliteiten-annage

Uw online vergadering in Friesland in goede handen

Midden in Nationaal Park De Alde Feanen en toch binnen 10 minuten te bereiken vanaf de bewoonde wereld. Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen waardoor u gratis kunt parkeren. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte en programmavoorstel.

Annage is geschikt voor uw online vergadering, hybride vergadering, 1,5 meter vergadering,  heisessie, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ‘s Winters bij de open haard en ’s zomers met de terrasdeuren wagenwijd open.

We beschikken over een volledig energie neutrale vergaderruimtes geschikt van 5 tot en met 30 personen, corona proof (C*). Met uitzicht op de grote tuin en het water van Nationaal park de Alde Feanen in Friesland vlakbij Leeuwarden.

Friesland Nationaal Park De Alde Feanen

1,5 meter online vergadering in Hartje Friesland

Onze nieuwe energieneutrale vergaderzalen in Friesland (2018) hebben een ruime entree, goede ventilatie en beschikken over grote tafels, waar 1,5 meter afstand tot elkaar prima kan worden gehanteerd. De zalen zijn schakelbaar, waardoor ze eenvoudig zijn uit te breiden. Voor groepen van maximaal 6 personen voor de kleinste zalen en tot 30 personen bij gebruik van de 3 gekoppelde zalen.

Buiten staan grote lounge tenten met zitbanken en picknickbanken verspreid over de grote tuin van 1350 m2. Hier zijn in totaal 85 zitplaatsen beschikbaar op 1,5 meter afstand van elkaar.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Meest geboekte online vergaderarrangementen