Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Online Meeting Friesland

Het beste van twee werelden. Fysiek in hartje Friesland èn digitaal verbonden vanaf de thuiswerkplek.

Meer informatie
Iedereen is perfect in beeld
Levensechte videogesprekken
Technische ondersteuning
Midden in een Nationaal Park

Online Meeting in Friesland

Het beste van twee werelden. Een meeting die tegelijkertijd op locatie in hartje Friesland én online plaatsvindt. Een kleine groep offline op locatie en een grote groep participeert online mee tijdens zo’n online meeting. Dat wil zeggen fysiek op veilige afstand van elkaar bij ons aan het water in Friesland, maar voor wie dat niet lukt is de meeting ook online te volgen gewoon via de bekende video software van jouw bedrijf, maar dan wel verbonden met de nieuwste videoconferencing apparatuur voor levensechte gesprekken.

Voor bedrijven en instanties zijn meetings tegenwoordig een stuk lastiger te plannen, met name voor noodzakelijke bijeenkomsten. Door over te stappen op online meetings met videoconferencing is dit verleden tijd. Een deel van de gasten kan op locatie in hartje Friesland deelnemen aan de meeting en overige gasten kunnen vanaf een andere locatie online deelnemen.

Waarom een online meeting met videoconferencing in Friesland?

Videoconferencing gaat een stap verder dan de gebruikelijke online meetings. Waar de normale online meetings vaak tekort schieten in de betrouwbaarheid van de verbinding en de kwaliteit, zorgt online meetings met videoconferencing voor videobellen met een zeer hoge kwaliteit. Doel daarbij is dat het lijkt alsof de deelnemers in dezelfde ruimte zitten, terwijl het ene gedeelte online op locatie in Friesland en het andere gedeelte online deelneemt vanaf de thuiswerkplek. De hoge kwaliteit kan hierbij worden aangeboden omdat de apparatuur direct is aangesloten op glasvezel en een technische expert op locatie al uw zorgen uit handen neemt.

Online meetings met videoconferencing biedt vele voordelen ten opzichte van de gebruikelijke online meetings, zoals het vergroten van de effectiviteit, het verlagen van de kosten en levensechte contact op afstand. Omdat het specifieke apparatuur en IT kennis betreft, is het nog niet voor alle bedrijven in Friesland mogelijk om een online meeting conferentie room in te richten. Gelukkig hoeft dat ook niet, want bij Annage in hartje Friesland beschikken wij over een kant en klare online meeting ruimte inclusief IT expert.

Welk apparatuur gebruiken wij voor een online meeting in Friesland?

De Logitech Rally is een erg populair online vergadering systeem. Logitech heeft een volgende stap genomen in hun online meetings oplossingen en dat laat deze set zien. De camera is van uitstekende kwaliteit en de externe speaker doet niet onder voor professionele audio. Het beeld en geluid komen van dezelfde plaats – en nooit van achteren – zodat de gesprekken natuurlijker en levensechter aanvoelen.

logitech Rally Online Vergaderen Friesland

Bereikbaarheid: Online meeting Friesland

Friesland ver weg? Je staat vanaf Amsterdam binnen een uur met beide benen op Friese grond. Een half uurtje verder en je bent in het hart van Nationaal Park De Alde Feanen. Files kennen ze hier in Friesland niet, er is niet eens een Fries woord voor. Wat Friesland wel heeft, is een hele boel ruimte. Als er één ding is waar we tegenwoordig behoefte aan hebben is dat ruimte. 

Uw online meeting in Friesland organiseren

Samen komen midden in Nationaal Park De Alde Feanen en toch binnen 10 minuten te bereiken vanaf de bewoonde wereld. Meeting locatie Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner inclusief IT ondersteuning.

Meeting locatie Annage is geschikt voor uw online meeting, offline meeting, heisessie, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ‘s Winters bij de open haard en ’s zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over een volledig energie neutrale meeting rooms geschikt van 5 tot en met 30  personen, met uitzicht op de grote tuin en het water van Nationaal park de Alde Feanen in Friesland vlakbij Leeuwarden. De benodigde middelen zoals wifi, een vaste beamer, flip-overs en geluidsinstallatie zijn aanwezig.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Online Meeting Friesland

Meest geboekte online meeting arrangementen