Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Nieuwjaarsreceptie in Friesland

klik hier voor meer info
Unieke locatie
Energieneutraal
Nationaal Park De Alde Feanen

Nieuwjaar vier je bij Annage

Uw Nieuwjaarsreceptie vieren aan het water midden in de natuur? En toch centraal gelegen in Friesland tussen Drachten en Leeuwarden.

Annage beschikt over een sfeervolle locatie direct aan het water met een prachtige ligging midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Uitstekend geschikt voor een nieuwjaarsreceptie met uw netwerk of collega’s.  Praat na bij de houtkachel en proost samen op het nieuwe jaar.

Bij een feestelijke nieuwjaarsreceptie hoort goede catering! Tijdens de nieuwjaarsreceptie verzorgen wij koffie/thee, water, sap, frisdrank en natuurlijk de oliebollen en appelflappen. Wij verzorgen heerlijk Friese lekkernijen bij de koffie, eigen gemaakte lunches met streekproducten of een borrel na afloop. Ook kunt u kiezen voor een afsluiting met een sfeervol warm buffet of een 3-gangenmenu of 5-gangenmenu gemaakt door onze chef.

NIEUWJAARS aanbieding!

Voor elke feestelijk gelegenheid zoals een nieuwjaarsbijeenkomst of kerstborrel, krijgt u van ons in de maanden december en januari de ruimte aan het water cadeau!

Unieke locatie in hartje Friesland

Annage beschikt over een unieke locatie voor uw nieuwjaarsreceptie met mooie lichte schakelbare ruimtes van 5 personen, die uit te breiden zijn tot 120 personen,  met uitzicht op de grote tuin aan het water en verwarming via een warmtepomp vanuit het meer van Nationaal Park De Alde Feanen. De centraal gelegen locatie is volledig energie neutraal, met zonnepanelen en slimme verlichting. Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen en laadpunt voor elektrische auto’s op 3 minuten afstand.

In 2019 hebben wij de Green Key met goud behaald. Bedrijven met Green Key proberen de impact op het milieu te verminderen en zijn zich bewust van hun positie in de maatschappij zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de gast. Kortom, de meest groene locatie voor uw nieuwjaarsreceptie aan het water. Midden in Friesland.

Nieuwjaarsreceptie & schaatsen in Friesland

Ook kan er geschaatst worden op ‘It Wiid’, één van de Friese meren van Nationaal Park De Alde Feanen. Bindt uw schaatsen onder in de tuin en na een verfrissende tocht ontvangen we u in één van onze ruimtes bij de houtkachel. Samen opwarmen met Koek en Zopie of Glühwein en oliebollen.

Wilt u uw nieuwjaarsreceptie aanvullen met een indooractiviteit? Dan kunt u de bijeenkomst bijvoorbeeld beginnen met een activiteit als een Escape Room in skûtsje sfeer of bezoek aan het Skûtsjemuseum. Na de gezamenlijke activiteit ontvangen we u in één van onze sfeervolle ruimtes en steken we de houtkachel voor u aan voor een warme afsluiting.

Nieuwjaarsreceptie op 15 minuten vanaf Leeuwarden en Drachten

Diep verscholen in een Nationaal Park, ver weg van de bewoonde wereld en toch binnen 15 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Wij verzorgen uw nieuwjaarsreceptie van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Proost samen op het nieuwe jaar in hartje Friesland