Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Kerstborrel in Friesland

klik hier voor meer info

Kerstborrel in Friesland aan het water

Uw kerstborrel vieren aan het water in hartje Friesland ? Centraal gelegen tussen Drachten en Leeuwarden en toch midden in de natuur.

Annage beschikt over een unieke locatie direct aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging midden in Friesland. Uitstekend geschikt voor een sfeervolle kerstborrel met collega’s of uw netwerk.  Praat na bij de houtkachel en proost samen op het nieuwe jaar.  We beschikken over mooie lichte schakelbare ruimtes van 5 personen, die uit te breiden zijn tot 120 personen,  met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen. Alle benodigde middelen zoals mobiele flats screens, geluidsinstallatie en verlichting zijn aanwezig. Tijdens de kerstborrel verzorgen wij koffie/thee, water, sap, frisdrank en natuurlijk de Glühwijnen en de oliebollen.

Bij een feestelijke kerstborrel hoort iets lekkers! Wij verzorgen heerlijk Friese lekkernijen bij de koffie, eigen gemaakte lunches met streekproducten of een borrel na afloop. Ook kunt u kiezen voor een afsluiting met een heerlijk warm buffet of een 3-gangenmenu of 5-gangenmenu gemaakt door onze chef.

KERST aanbieding!

Voor elke feestelijk gelegenheid zoals een kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst, krijgt u van ons in de maanden december en januari de ruimte aan het water cadeau!

Kerstborrel & activiteit in Friesland

Wilt u uw kerstborrel aanvullen met een activiteit? Dan kunt u de bijeenkomst bijvoorbeeld beginnen met een activiteit als een Escape Case in skûtsje sfeer of bezoek aan het Skûtsjemuseum. Na de gezamenlijke activiteit ontvangen we u in één van onze sfeervolle ruimtes en steken we de houtkachel voor u aan voor een warme afsluiting. Bekijk hier het overzicht van onze groepsactiviteiten.

Kerstborrel op 15 minuten vanaf Leeuwarden en Drachten

Diep verscholen in een Nationaal Park in hartje Friesland en toch binnen 15 minuten te bereiken vanuit Leeuwarden en Drachten. Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.  Wij verzorgen uw kerstborrel van ontvangst tot en met het diner of feest. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Proost samen op het nieuwe jaar, praat na bij de houtkachel