Wie is de Mol Friesland

‘Wie is de Mol’ Friesland

‘Wie is de Mol’, bekend van tv en nu ook in Friesland te spelen in het Friese dorpje Eernewoude! Tactiek en strategie is belangrijk en toch is er één gezamenlijk doel. Achterhalen wie de Mol is! De opdrachten zijn spectaculair en intrigerend. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis. Met het uitvoeren van opdrachten op een schitterende locatie in Friesland kan je munten verdienen voor de pot… veel munten! Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal. Maar met aanwezigheid van de Mol, die zonder blikken of blozen de boel saboteert, is dat niet gemakkelijk. Er zijn 9 kandidaten en één mol.. maar niemand weet wie.

‘Wie is de Mol’ in Friesland speelt u samen met uw collega’s, vrienden of familie. Deze groepsactiviteit leuk als bedrijfsuitjeteambuildingfamilieuitje of vrijgezellenfeest in Friesland.

‘Wie is de Mol’ Friesland combinatiearrangement

‘Wie is de Mol’ in Friesland kunt u ook goed combineren met zeilen of een leuke outdooractiviteit. U zeilt dan op één van onze skûtsjes op de Friese meren of maakt een keuze uit een van de vele activiteiten, zoals varen met een elektrische sloep, een toertocht op een Swingtrike of een andere activiteit. In overleg stellen we met u een (mid)dagprogramma op maat samen voor het groepsarrangement ‘Wie is de Mol’. Wanneer de Mol bekend is staat er een barbecue of een hapje en een drankje voor u klaar in de tuin aan het water. Onze unieke locatie in Friesland is gelegen aan het water midden in Nationale Park “de Alde Feanen”.

‘Wie is de Mol’ Friesland arrangement in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van een actief teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje zoals Wie is de Mol in Friesland voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw teamuitje Friesland laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van uw dag op of rond het Friese water. Wij verzorgen het arrangement Wie is de Mol van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Hieronder een selectie van onze groepsarrangementen: