Het nieuwe solex rijden in Friesland

Het nieuwe solex rijden in Friesland voor uw team, familie of vrijgezellengroep

Met uw team, personeel of vriendengroep een middag geruisloos toeren door het prachtige Friese landschap, rijden langs weilanden en door pittoreske dorpjes, over boerenweggetjes en schelpenpaden. Met behulp van de GPS van de mini Ipad komt u langs de mooiste natuur van het Nationaal park de Alde Feanen in hartje Friesland. Halverwege de route een korte stop en rondleiding bij een ijs boerderij en na afloop een heerlijke barbecue in de tuin van Annage, aan de rand van het meer. Bekijk hieronder de groene solex arrangementen.

Geen solex rijden maar toertochten op zonnekracht aangedreven e-Skûters

Verken het Nationale Park met onze nieuwe e-Skûters. Dat zijn mooie Italiaanse scooters met een retro look, maar dan volledig op zonnestroom aangedreven. Geen benzine dampen, olievlekken en vooral geen solexmotor herrie. Echt milieuvriendelijk toeren op deze op zonnestroom aangedreven scooters. Geruisloos genieten door een uniek natuurgebied in het hart van Friesland.

Groene elektrische scooters en Swingtrike

In combinatie met deze e-skûters kunt u ook kiezen voor de nieuwste elektrische sensatie de Swing-trike, een elektrisch aangedreven driewieler. Je zit niet maar staat of beter gezegd: je swingt! Een moderne variant op het bekende solex rijden voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Ervaringen

Het nieuwe solex rijden in Friesland

FrieslandCampina vergaderen & eSkûters

een productieve, zeer geslaagde en relaxte dag

10
Het nieuwe solex rijden in Friesland

vrijgezellenfeest zeilen en outdoor

hangend aan een touw boven de sloot

9
Het nieuwe solex rijden in Friesland

Teambuilding en Sloepentocht

jongleer training en het leren loslaten

9

Klanten over Het nieuwe solex rijden in Friesland

Klanten van Annage beoordelen dit arrangement met een 9.3/10 op basis van 3 reviews!

Het nieuwe solex rijden in Friesland voor uw team, familie of vrijgezellengroep Met uw team, personeel of vriendengroep een middag geruisloos toeren door het prachtige Friese landschap, rijden langs weilanden en door pittoreske dorpjes, over boerenweggetjes en schelpenpaden. Met behulp van de GPS van de mini Ipad komt u langs de mooiste natuur van het Nationaal […]