Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Hybride vergaderen Friesland

Het beste van twee werelden. Fysiek in hartje Friesland èn digitaal verbonden vanaf de thuiswerkplek.

Meer informatie
Iedereen is perfect in beeld
Levensechte videogesprekken
Technische ondersteuning
Midden in een Nationaal Park

Hybride Vergaderen in Friesland

Het beste van twee werelden. Een vergadering die tegelijkertijd op locatie in hartje Friesland én online plaatsvindt. Een kleine groep op 1,5 meter afstand offline op locatie en een grote groep participeert online mee tijdens zo’n online vergadering. Dat wil zeggen fysiek op veilige afstand van elkaar bij ons aan het water in Friesland, maar voor wie dat niet lukt is de vergadering ook online te volgen gewoon via de bekende video software van jouw bedrijf, maar dan wel verbonden met de nieuwste videoconferencing apparatuur voor levensechte gesprekken. Een online deelname kan zijn vanuit huis, kantoor, een hotelkamer op locatie of misschien wel een andere ruimte in hetzelfde gebouw. Een belangrijke focus van een hybride vergadering of training Friesland is interactie met de deelnemers en tussen deelnemers onderling. In combinatie met professionele hybride mogelijkheden is geen enkele vergadering meer te groot voor de 1,5 meter richtlijnen.

videoconferencing-hybride-vergaderruimte

Waarom Hybride vergaderen Friesland?

Met de gangbare online vergader systemen blijven thuiswerkers tóch op afstand en zijn ze snel afgeleid. Daarom is het moeilijk om een effectieve online vergadering te houden. Zo worden online vergaderingen rommelig, geven onnodige stress en zijn niet productief en niet effectief.

Hybride vergaderen Friesland met de nieuwste videoconferencing apparatuur is écht interactief en geeft het gevoel bij elkaar in de ruimte te zitten. Een goed overleg begint met de juiste techniek. Zo zorgt hybride vergaderen met videoconferencing voor videobellen met een zeer hoge kwaliteit. Doel daarbij is dat het lijkt alsof de deelnemers in dezelfde ruimte zitten, terwijl het ene gedeelte online op locatie in Friesland en het andere gedeelte online deelneemt vanaf de thuiswerkplek. De hoge kwaliteit kan hierbij worden aangeboden omdat de apparatuur direct is aangesloten op glasvezel en een technische expert op locatie al uw zorgen uit handen neemt.

Voordelen Hybride vergadering Friesland

Locatie bij Hybride vergaderen  Friesland van groot belang

Meer dan een goede vergader agenda, is de locatie en IT support van Hybride vergaderen van cruciaal belang.  Door gebruik van een zogenaamde plug & play locatie en supersnel internet zijn slecht verstaanbare sprekers en IT problemen verleden tijd. De hybride vergaderruimtes Friesland zijn compleet ingericht en getest op beeld en geluid – zodat de gesprekken natuurlijker en levensechter aanvoelen, zonder technische rompslomp. Want die energie kunt u beter steken in effectief vergaderen.

Online vergaderen met videoconferencing apparatuur is niet nieuw, maar heeft sinds de uitbraak van het COVID19 virus flink terrein gewonnen. Videoconferencing biedt vele voordelen ten opzichte van de gebruikelijke online vergaderingen, zoals het vergroten van de effectiviteit, het verlagen van de kosten en levensecht vergaderingen op afstand. Omdat het specifieke apparatuur en IT kennis betreft, is het nog niet voor alle bedrijven in Friesland mogelijk om een online vergader conferentie room in te richten. Gelukkig hoeft dat ook niet, want bij Annage in hartje Friesland beschikken wij over een kant en klare online vergaderruimte inclusief IT expert.

Welk apparatuur gebruiken wij voor het online vergaderen in Friesland?

De Logitech Rally is een autonoom online vergadering systeem. Logitech heeft een volgende stap genomen in hun vergaderoplossingen en dat laat deze set zien. De camera is van uitstekende kwaliteit (15x zoom en PTZ functies) en de externe speaker doet niet onder voor professionele audio. Het beeld en geluid komen van dezelfde plaats – en nooit van achteren – zodat de gesprekken natuurlijker en levensechter aanvoelen.

Uw online vergadering in Friesland in goede handen

Midden in Nationaal Park De Alde Feanen en toch binnen 10 minuten te bereiken vanaf de bewoonde wereld. Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner inclusief IT ondersteuning.

De hybride vergaderruimtes zijn naast de video-conferentieset voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten zoals een meerdere (touch) flat-screens, fast Wifi, slimme verlichting (hue) ,  flip-over etc. Wij verzorgen uiteraard graag de koffie met verse Fryske oranjekoek of een uitstekende huisgemaakte lunch bereid met voornamelijk biologische streekproducten. We beschikken over een volledig energie neutrale vergaderruimtes geschikt van 5 tot en met 30  personen, corona proof (C*) .  Uitzicht op de grote tuin en het water van Nationaal park de Alde Feanen in Friesland vlakbij Leeuwarden.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Hybride Vergaderen Friesland
u opstelling 1,5 m

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van hybride vergaderen bij ons op locatie in Hartje Friesland en hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op via info@annage.nl of 0511-539339.  Wij helpen u graag verder en adviseren u over de mogelijkheden!