Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Hybride vergaderen Friesland

Het beste van twee werelden. Fysiek vergaderen in hartje Friesland èn digitaal verbonden vanaf de thuiswerkplek.

Meer informatie
Iedereen is perfect in beeld
Levensechte videogesprekken
Technische ondersteuning
Midden in een Nationaal Park

 

Hybride Vergaderen in Friesland

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Een meeting die tegelijkertijd op locatie én online plaatsvindt. Een deel van de gasten neemt offline deel aan de vergadering en een deel doet online mee. Dat wil zeggen fysiek aan het water in Friesland, maar voor wie dat niet lukt is de vergadering ook online te volgen gewoon via de Teams of Zoom van jouw bedrijf. Maar dan wel verbonden met de nieuwste videoconferencing apparatuur voor levensechte gesprekken. 

Online en offline vergaderen hybride combineren in Friesland

Het beste van twee werelden combineren in één hybride vergadering of training! Midden in het hart van een Nationaal Park. Namelijk in de rust van Friesland aan het water. En online vanaf de thuiswerkplek, een andere locatie of zelfs het buitenland.

Het grote voordeel van hybride vergaderen Friesland is de gemakkelijke interactie tussen deelnemers. Want de slimme camera beweegt zelf naar die wie aan het woord is. Door de professionele video en audio worden levensechte gesprekken mogelijk gemaakt.

Waarom Hybride vergaderen in Friesland?

Met online vergader systemen als Teams en Zoom blijven medewerkers thuis toch op afstand van elkaar. Ze zijn snel afgeleid of zetten zelfs de camera uit. Daarom blijkt het lastig online een effectieve vergadering te houden. Hybride vergaderen Friesland biedt uitkomst.

Hybride vergaderen Friesland is interactief en geeft het gevoel bij elkaar in de ruimte te zitten. Zo zorgt hybride vergaderen voor een meeting met betere interactie. Terwijl een gedeelte in Friesland en een gedeelte online vanaf de thuiswerkplek deelneemt.

6 Voordelen Hybride vergaderen 

Hybride vergaderen in Friesland is niet nieuw, maar heeft sinds het coronavirus meer bekendheid gekregen. Want hybride vergaderen biedt vele voordelen. Zoals het vergroten van de effectiviteit en het verlagen van de kosten. De 6 voordelen zetten wij hieronder op een rij:

  1. Geen reistijd voor online deelnemers
  2. Minder kosten zaalhuur en catering
  3. Comfortabel deelnemen vanaf de thuiswerkplek of andere Hybride vergaderlocatie Friesland
  4. Meer interactie
  5. Je kijkt elkaar echt aan

Hybride vergaderlocatie van groot belang

Meer dan een goede agenda is de locatie van groot belang. Want midden in  Nationaal Park De Alde Feanen gaat een wereld van rust voor u open. En toch binnen 10 minuten te bereiken vanaf de bewoonde wereld. Zoals Leeuwarden, Drachten en Groningen. Daarnaast beschikt Annage over 100 vrije parkeerplaatsen. 

Door gebruik van een plug & play locatie en supersnel internet kunt u direct van start. Beeld en geluid komen vanaf dezelfde plek, zodat de gesprekken echt aanvoelen. Zonder technische rompslomp. Want die energie kunt u beter steken in effectief vergaderen. 

Apparatuur voor Hybride Vergaderen Friesland

De Logitech Rally is een onafhankelijk online vergadering systeem. Logitech heeft een volgende stap genomen in hun vergaderoplossingen en dat laat deze set zien. De camera is van uitmuntenden kwaliteit (15x zoom en PTZ functies) en de externe speaker doet niet onder voor professionele audio. Het beeld en geluid komen van dezelfde plaats – en nooit van achteren – zodat gesprekken levensecht aanvoelen.

  hybride vergaderen friesland

Uw Hybride vergadering in Friesland in goede handen

De hybride vergaderruimtes zijn naast de video-conferentieset voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten zoals een meerdere flat-screens, supersnelle Wifi, slimme verlichting,  flip-over etc. Wij verzorgen uiteraard graag de koffie met verse Fryske oranjekoek of een uitstekende huisgemaakte lunch bereid met biologische streekproducten. We beschikken over volledig energie neutrale vergaderruimtes geschikt van 5 tot en met 30 personen. Met uitzicht op de grote tuin en het water van Nationaal park de Alde Feanen in Friesland. Vlakbij Leeuwarden.

Meer weten?

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij helpen u graag verder en adviseren u over de mogelijkheden!

Hybride Vergaderen Friesland
vakantiewoning earnewald