Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Groepsuitje Friesland

Al meer dan 40 jaar dé specialist in het organiseren van een groepsuitje in de natuur van Friesland!

klik hier voor meer info
Midden in de natuur
1350m3 tuin aan het water
Energie neutrale locatie

Groepsuitje Friesland: aan het water

Een origineel groepsuitje in Friesland. Actie, ontspanning en culinair: Annage is dé specialist in het organiseren van een groepsuitje op en rond het water in Friesland.  Wij beschikken over een unieke locatie aan het Friese water met een gezellige en persoonlijke sfeer. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden.  Namelijk dagtochten of middagtochten door  het Nationaal Park De Alde Feanen in het hart van Friesland.

De energieneutrale locatie is óók de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten in de Friese buitenlucht. En die Friese buitenlucht maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water van de Friese meren.

Combinatiearrangement: vergaderen & actie in de natuur

Naast de activiteiten voor uw groepsuitje Friesland beschikken wij over een aantal ruime vergader- en presentatieruimten. Boek een dagdeel voor een vergadering of bedrijfspresentatie. En stap na de lunch met uw relaties aan boord van een Fries skûtsje. Of een outdooractiviteit zoals een wandeltocht door het Nationaal Park, een toertocht op de Swingtrikes of sloepvaren.

Uw Groepsuitje in goede handen bij Annage in Friesland

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een actief groepsuitjes in Friesland voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met programmavoorstel. Uw groepsuitje Friesland laten organiseren door Annage betekent dat u zelf kunt genieten de dag rond het Friese water. Wij verzorgen het groepsuitje van ontvangst tot en met het diner. Denk aan drankjes bij de activiteit, borrelgarnituur of een barbecue na afloop.

Bekijk de ervaringen van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag met u mee.

Een actief en tegelijk ontspannen groepsuitje in Friesland.

De meest geboekte groepsuitje arrangementen