Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Groepsactiviteit Friesland

klik hier voor meer info

Groepactiviteit Friesland: ideale teambuilding

Een groepsactiviteit Friesland moet origineel zijn en er moet voor iedereen wat de doen zijn.  Actie, ontspanning en culinair: Annage is dé specialist in het organiseren van een groepsactiviteit op en rond het water in Friesland.  Wij beschikken over een unieke locatie aan het Friese water met een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door  het Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Onze prachtige locatie is óók de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten voor uw groepsactiviteit in de Friese buitenlucht. Deze buitenlucht maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water van de Friese meren.

Groepsactiviteit Friesland: actie in de natuur

Naast de activiteiten voor uw groepsuitje op en rond het Friese water beschikken wij over een aantal ruime vergader- en presentatieruimten. U kunt een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. Na de lunch stapt u met uw relaties aan boord van een Fries skûtsje of kiest voor een van de outdooractiviteiten, zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op de Swingtrikes of u kunt zelf het roer in handen nemen tijdens het GPS sloepvaren. Uw groepsactiviteit is geheel compleet met de volledig verzorgde catering.

Uw groepsactiviteit Friesland in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van groepsactiviteiten in Friesland voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw groepsuitje Friesland laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van uw dag op of rond het Friese water. Wij verzorgen de activiteit van ontvangst tot en met het diner.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Skûtsjesilen is een geweldige groepsactiviteit in Friesland

Meest geboekte groepsactiviteiten