Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Familiedag Friesland

Onvergetelijk famillie uitje, voor jong en oud!

klik hier voor meer info

Familiedag Friesland: voor jong en oud

Wilt u een actieve en gezellige familiedag Friesland organiseren? Even  samen uitwaaien op het water of het Nationaal Park de Alde Feanen verkennen op de fiets of met een Swingtrike.  U kunt bij ons voor uw familiedag in Friesland uw eigen dagprogramma samenstellen bestaande uit skûtsje zeilen op de Friese meren of diverse activiteiten op het vasteland. U kunt denken aan  outdooractiviteiten, zoals handboogschieten of een gps tocht sloepvaren. De catering kan geheel verzorgd worden. Denk aan iets lekkers bij aankomst, een picknicklunch of een heerlijke barbecue in onze tuin aan het water.

Voor kinderen is een familiedag Friesland een geweldige ervaring

Skûtsjesilen is niet alleen geschikt voor de oudere familieleden, zeker kinderen beleven een geweldige, maar veilige familiedag zeilend op de Friese meren. Annage beschikt over kinderzwemvesten in alle maten. Kinderen kunnen aan boord actief meehelpen met het zeilen onder begeleiding van de ervaren bemanning. Op deze familiedag worden de kinderen actief betrokken bij alle outdooractiviteiten en kunnen daardoor volop meegenieten. Terug bij Annage is er een klimboot en een privé strandje met glijbaan waar de kinderen zich prima kunnen vermaken, terwijl ouders genieten van een hapje en een drankje in de tuin aan het Friese water.

Uw familiedag Friesland in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van familie-uitjes  voor kleine en grote families. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw familiedag laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van uw dag op en rond het Friese water.  U kunt uw familiedag  Friesland van ontvangst tot en met het diner door ons laten organiseren. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Een onvergetelijke familiedag in Friesland