Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Coronaproof Teambuilding

Coronaproof Teambuilding in Friesland aan het water - 1,5 meter proof -

Kies een arrangement
Energieneutrale locatie
Nationaal Park De Alde Feanen
1,5 meter proof

Coronaproof Teambuilding aan het water

Coronaproof teambuilding met uitzicht op het water is mogelijk bij Annage in Friesland. Door de ruime entree en makkelijk toegankelijke zalen is  1,5 meter afstand overal hanteerbaar. Daardoor is Annage uitstekend geschikt voor veilige teambuilding, een vergadering, online meeting, of heisessie.

De energieneutrale locatie beschikt over uitzicht op de grote tuin van 1350m2 aan het water. Midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Met 425m2 aan binnenruimtes is plek voor 2 tot 30 personen op 1,5 meter afstand. 

Hybride teambuilding Friesland: Met online videoconferencing

Het beste van twee werelden! Een teambuilding activiteit die tegelijkertijd op de locatie in Friesland én online plaatsvindt. Dat wil zeggen fysiek bij ons aan het water op 1,5 meter afstand, en voor wie dat niet lukt is de teambuilding ook online te volgen. Zelfs gewoon via de bekende video software van jouw bedrijf en werkbaar met elke laptop.  

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers heeft bij ons de hoogste prioriteit tijdens uw coronaproof teambuilding. Door over te stappen op hybride teambuilding is de drempel om samen te komen verleden tijd. Zo maken wij met nieuwe videoconferencing hybride teambuilding direct gelegen aan het water mogelijk vanaf 2 personen.

1,5 meter garantie: Coronaproof Teambuilding

Een goed ventilatiesysteem en grote tafels zorgen ervoor dat 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehanteerd. De zalen van onze coronaproof teambuilding in Friesland zijn schakelbaar, waardoor ze eenvoudig zijn uit te breiden. Wij kunnen daardoor groepen van maximaal 6 personen voor de kleinste zalen en tot 30 personen bij gebruik van de grootste zaal ontvangen. * Corona Proof *

coronamaatregelen u-opstelling 1,5 meter
1,5 meter vergaderen Friesland

Zelf een Coronaproof Teambuilding organiseren?

Wilt u uw eigen Coronaproof Teambuilding aanvullen met een activiteit? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om de Coronaproof Teambuilding te organiseren in één van de vergader- en trainingsruimtes aan het water bij Annage. Na de gezamenlijke picknicklunch de middag genieten van een team activiteit. Bekijk hier alle teamactiviteiten.

100 gratis parkeerplekken

Coronaproof Teambuilding midden in de natuur en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland zoals Leeuwarden en Drachten. Ook Groningen is op nog geen 40 minuten rijden.  Annage vergaderen & trainen beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel voor uw trainingslocatie op 1,5 meter afstand in Friesland.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Coronaproof Teambuilding