Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Coronaproof Teambuilding

Teambuilding in Friesland aan het water

Kies een arrangement
Energieneutrale locatie
Nationaal Park De Alde Feanen
Gratis parkeren

Teambuilding aan het water

Teambuilding met uitzicht op het water is mogelijk bij Annage in Friesland. Met 1350m2 aan tuin en 425m2 aan binnenruimtes is Annage uitstekend geschikt voor een teambuilding, een vergadering, online meeting, of heisessie.

De energieneutrale locatie beschikt over uitzicht op de grote tuin aan het water. Midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Met ruimte voor 2 tot 110 personen. 

Hybride teambuilding Friesland: Met online videoconferencing

Het beste van twee werelden! Een teambuilding activiteit die tegelijkertijd op de locatie in Friesland én online plaatsvindt. Dat wil zeggen fysiek bij ons aan het water en voor wie dat niet lukt is de teambuilding ook online te volgen. Zelfs gewoon via de bekende video software van jouw bedrijf en werkbaar met elke laptop.  

Door over te stappen op hybride teambuilding is de drempel om samen te komen verleden tijd. Zo maken wij met nieuwe videoconferencing hybride teambuilding direct gelegen aan het water mogelijk vanaf 2 personen.

Friesland Nationaal Park De Alde Feanen

Zelf Teambuilding organiseren?

Wilt u uw eigen Teambuilding aanvullen met een activiteit? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om de Teambuilding te organiseren in één van de vergader- en trainingsruimtes aan het water bij Annage. Na de gezamenlijke picknicklunch de middag genieten van een team activiteit. Bekijk hier alle teamactiviteiten.

100 gratis parkeerplekken

Coronaproof Teambuilding midden in de natuur en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland zoals Leeuwarden en Drachten. Ook Groningen is op nog geen 40 minuten rijden.  Annage vergaderen & trainen beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel voor uw trainingslocatie in Friesland.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Coronaproof Teambuilding