Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

1,5 meter Vergaderlocatie Friesland - CORONA maatregelen

1350 m2 terras
ruime zalen
1,5 meter volgens RIVM richtlijnen
geen 1,5 meter bij coronatoegangsbewijs

Op deze pagina informeren wij u over de maatregelen van Annage omtrent het coronavirus. Deze pagina wordt na elke persconferentie of aankondiging van nieuwe maatregelen geüpdatet.

Update:  14 september 2021

tot 25 september:

vanaf 25 september:

U bent welkom aan boord en in onze tuin/terras aan het water.

Annage beschikt over 1350 m2  tuin aan het water. Onder meerdere sfeervolle loungetenten zijn ruime zitplaatsen, waar u met 4 personen aan het picknick tafel kunt zitten.

Covid-19 maatregelen voor het organiseren van vergaderingen en trainingen

De veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers, opdrachtgevers, deelnemers en leveranciers staat  natuurlijk voorop. Wij hebben de nodige coronamaatregelen getroffen en een protocol opgesteld. Hierbij volgen wij strikt de hygiënemaatregelen van het RIVM, zoals de minimale afstand van 1,5 meter tot elkaar. Mocht u hier meer over willen weten kunt u terecht op deze pagina. 

Coronatoegangsbewijs

We kunnen voor kleinere groepen 1,5 meter afstand op ons locatie binnen en buiten garanderen. Aan boord van onze schepen is dit niet verplicht omdat het als een buitensport wordt aangemerkt.

Echter kan het voor grotere groepen lastig worden om dit te organiseren.  We bieden nu de mogelijkheid om met met een Corona toegangsbewijs de 1,5 meter afstand regel los te laten. Dit kan dan zowel binnen als buiten op onze locatie.

Hiervoor zal  er bij aankomst worden gecontroleerd op een geldige QR-code van uw coronatoegangsbewijs op uw telefoon.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cathrienus Herrema , 0653814184 of mailen naar info@annage.nl  meer informatie vindt u op : corona regels voor evenementen

1,5 meter vergaderen in hartje Friesland: Hoe gaat dat in zijn werk?

Als er iets is waarover Annage beschikt in deze tijd dan is dat RUIMTE. En dat is nou juist nodig om de 1,5 meter afstand tot elkaar makkelijk te kunnen waarborgen.

Annage beschikt over een zeer grote tuin met 4 ruime vergaderzalen, een brede entree en voldoende sanitair. Al onze vergaderruimtes, activiteiten, schepen zijn aangepast op de richtlijnen van het RIVM. Alle 1,5 meter richtlijnen en maatregelen zullen vooraf, en tijdens de vergadering of eventuele activiteit uitvoerig worden gecommuniceerd. In de hal dient u een corona checklist ter plekke in te vullen.

Hygiëne maatregelen

In het kader van de RIVM richtlijnen zijn er extra wastafels geplaatst in de centrale hal en is er een nieuwe 2e toiletgroep gebouwd. Ook kunt u bij binnenkomst uw handen desinfecteren en beschikt elke afzonderlijke ruimte over desinfectie mogelijkheden.

corona maatregelen

Ventilatie

Naar aanleiding van het bericht over het RIVM betreft de ventilatie van ruimtes, zijn we ook bij Annage direct aan de slag gegaan om de vergaderruimtes zo veilig mogelijk te maken. Elke ruimte beschikt over een nieuw krachtig ventilatiesysteem om te zorgen dat de lucht in de ruimte voldoende wordt ververst.

1,5 meter vergaderlocatie in Hartje Friesland: Capaciteit per ruimte

Onze nieuwe energieneutrale vergaderzalen & trainingsruimtes aan het water hebben een ruime entree, goede ventilatie en beschikken over grote tafels, waar 1,5 meter afstand tot elkaar prima kan worden gehanteerd. De zalen zijn schakelbaar, waardoor ze eenvoudig zijn uit te breiden. Voor groepen van maximaal 6 personen voor de kleinste zalen en tot 30 personen bij gebruik van de 3 gekoppelde zalen. 

Kan ik met meer dan 30 personen vergaderen in Friesland?

Hybride vergaderen

Er zijn volop mogelijkheden voor het alsnog kunnen organiseren van een vergadering of het volgen van een training van meerdere personen. Zoals Hybride vergaderen. Zo bieden we Hybride vergaderruimtes met videoconferencing aan. Ideaal voor een online vergadering, digitale vergadering of zelfs webinar.  Een meeting die tegelijkertijd op locatie én online plaatsvindt. Een deel van de gasten wordt op onze locatie op 1,5 meter afstand ontvangen in het hart van Nationaal Park De Alde Feanen en een deel neemt vanaf een andere locatie online deel.

Coronatoegangsbewijs

We kunnen voor kleinere groepen 1,5 meter afstand op ons locatie binnen en buiten garanderen. Aan boord van onze schepen is dit niet verplicht omdat het als een buitensport wordt aangemerkt.

Echter kan het voor grotere groepen lastig worden om dit te organiseren.  We bieden nu de mogelijkheid om met met een Corona toegangsbewijs de 1,5 meter afstand regel los te laten. Dit kan dan zowel binnen als buiten op onze locatie. Iedereen krijgt een vaste zitplaats.

Hiervoor zal  er bij aankomst worden gecontroleerd op een geldige QR-code van uw coronatoegangsbewijs op uw telefoon.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cathrienus Herrema , 0653814184 of mailen naar info@annage.nl  meer informatie vindt u op : corona regels voor evenementen

Activiteiten met 1,5 meter

Helaas zijn er een aantal activiteiten die we voorlopig in de ijskast moeten zetten. Maar gelukkig zijn er nog voldoende alternatieven, om veilig en met voldoende afstand uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje tot een succes te laten maken.  Hier vind je alle  onze corona proof  Outdoor activiteiten

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vergaderen bij ons op locatie in Hartje Friesland of vergaderen op afstand en hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op via info@annage.nl of 0511-539339.  Wij helpen u graag verder en adviseren u over de mogelijkheden!

Mocht u meer willen weten over de maatregelen vanuit de overheid, dan kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid.

De meest geboekte 1,5 meter arrangementen