Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

1,5 meter -Bedrijfsuitjes Friesland - Corona proof

1350 m2 terras
ruime zalen
1,5 meter volgens RIVM richtlijnen

1,5 meter bedrijfsuitjes in hartje Friesland

update augustus  2020

Als er iets is waarover Annage beschikt in deze tijd dan is dat RUIMTE.

Annage beschikt over een zeer grote tuin met 3 ruime vergaderzalen, een brede entree en voldoende sanitair.  In het kader van de RIVM richtlijnen zijn er extra wastafels geplaatst in de centrale hal en is er een nieuwe 2e toiletgroep gebouwd. Al onze activiteiten, schepen en vergaderzalen zijn nu aangepast volgens de 1,5 meter richtlijnen. Eten en drinken zal ook op een aangepaste wijze worden aangeboden. Al de 1,5 meter richtlijnen en maatregelen zullen vooraf, en tijdens de activiteit uitvoerig worden gecommuniceerd. In de hal dient u een corona checklist ter plekke in te vullen.

Skûtsjesilen is toegestaan zonder 1,5 meter

Zeilen op charterschepen wordt gezien als sport. Dat betekent dat er geen afstand gehouden hoeft te worden en het mondkapje bovendeks niet nodig is. De verruiming geldt voorlopig alleen voor de zeilvaart. Mocht u toch graag 1,5 meter afstand blijven bewaren, varen wij ook graag op deze manier voor u uit.

corona proof zeilen

1,5 meter vergaderen

Onze nieuwe energieneutrale vergaderzalen (2018) hebben een ruime entree, goede ventilatie en beschikken over grote tafels, waar 1,5 meter prima kan worden gehanteerd. De zalen zijn schakelbaar, waardoor ze eenvoudig zijn uit te breiden. Voor groepen van maximaal 7 personen voor de kleine zalen en tot 30 personen bij gebruik van de 3 gekoppelde zalen.
Buiten staan grote lounge tenten met zitbanken en picknickbanken verspreid over de grote tuin van 1350 m2. Hier zijn in totaal 85 zitplaatsen beschikbaar op 1,5 meter afstand van elkaar.

Activiteiten met 1,5 meter

Helaas zijn er een aantal activiteiten die we voorlopig in de ijskast moeten zetten.  Maar gelukkig zijn er nog voldoende alternatieven, om veilig en met voldoende afstand uw bedrijfsuitje,  personeelsuitje of teamuitje tot een succes te laten maken.  Hier vind je alle  onze corona proof  Outdoor activiteiten