Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

1,5 meter Vergaderlocatie Friesland - CORONA maatregelen

1350 m2 terras
ruime zalen
1,5 meter volgens RIVM richtlijnen
425m2 aan binnenruimtes
Update 15 oktober  2020

Op deze pagina informeren wij u over de maatregelen van Annage omtrent het coronavirus. Deze pagina wordt na elke persconferentie of aankondiging van nieuwe maatregelen geüpdatet.

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor het organiseren van vergaderingen en trainingen?

De geplande trainingen en opleidingen kunnen door gaan. Opleidingen en trainingen vallen onder de uitzonderingen op regels die voor binnen en buiten gelden. Vergaderingen zijn voorlopig mogelijk tot maximaal 4 personen, uitgezonderd onderstaande situaties (Rijksoverheid).

De veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers, opdrachtgevers, deelnemers en leveranciers staat  natuurlijk voorop. Wij hebben de nodige coronamaatregelen getroffen en een protocol opgesteld. Hierbij volgen wij strikt de hygiënemaatregelen van het RIVM, zoals de minimale afstand van 1,5 meter tot elkaar. Mocht u hier meer over willen weten kunt u terecht op onze algemene informatie pagina. 

1,5 meter vergaderen in Hartje Friesland: Hoe gaat dat in zijn werk?

Als er iets is waarover Annage beschikt in deze tijd dan is dat RUIMTE. En dat is nou juist nodig om de 1,5 meter afstand tot elkaar te kunnen waarborgen.

Annage beschikt over een zeer grote tuin met 3 ruime vergaderzalen, een brede entree en voldoende sanitair.  Al onze vergaderruimtes, activiteiten, schepen zijn aangepast op de richtlijnen van het RIVM. Eten en drinken zal ook op een aangepaste wijze worden aangeboden. Alle 1,5 meter richtlijnen en maatregelen zullen vooraf, en tijdens de vergadering of eventuele activiteit uitvoerig worden gecommuniceerd. In de ruime hal dient u een corona checklist ter plekke in te vullen.

Hygiëne maateregelen

In het kader van de RIVM richtlijnen zijn er extra wastafels geplaatst in de centrale hal en is er een nieuwe 2e toiletgroep gebouwd. Ook kunt u bij binnenkomst uw handen desinfecteren en beschikt elke afzonderlijke ruimte over desinfectie mogelijkheden.

Ventilatie

Naar aanleiding van het bericht over het RIVM betreft de ventilatie van ruimtes, zijn we ook bij Annage direct aan de slag gegaan om de vergaderruimtes zo veilig mogelijk te maken. Elke ruimte beschikt over een nieuw ventilatiesysteem om te zorgen dat de lucht in de ruimte voldoende wordt ververst.

Het dragen van mondkapjes

In het licht van de wens van de Tweede Kamer om voor heel Nederland het dringende advies  over het dragen van mondkapjes in alle publieke binnenruimtes, geven wij u zelf de keuze. Wel het advies deze zelf mee te nemen. Mocht het dringende advies van de Tweede Kamer juridisch omgezet kunnen worden naar een verplichting voor het dragen van mondkapjes, dan vragen wij u bij binnenkomst of bij verplaatsing een mondkapje te dragen. Bij stilzitten kunt u deze af zetten.

1,5 meter vergaderlocatie in Hartje Friesland: Capaciteit per ruimte

Onze nieuwe energieneutrale vergaderzalen aan het water (2018) hebben een ruime entree, goede ventilatie en beschikken over grote tafels, waar 1,5 meter afstand tot elkaar prima kan worden gehanteerd. De zalen zijn schakelbaar, waardoor ze eenvoudig zijn uit te breiden. Voor groepen van maximaal 6 personen voor de kleinste zalen en tot 30 personen bij gebruik van de 3 gekoppelde zalen. 

Kan ik met meer dan 4 personen vergaderen in Friesland?

Er zijn volop mogelijkheden voor het alsnog kunnen organiseren van een vergadering of het volgen van een training van meerdere personen. Zo bieden we Hybride vergaderruimtes met videoconferencing aan. Ideaal voor een online vergadering, digitale vergadering of zelfs webinar.  Een meeting die tegelijkertijd op locatie én online plaatsvindt. Een deel van de gasten wordt op onze locatie op 1,5 meter afstand ontvangen in het hart van Nationaal Park De Alde Feanen en een deel neemt vanaf een andere locatie online deel. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via info@annage.nl of 0511-539339.

Ik wil een 1,5 meter proof vergadering of training boeken, maar vind dit toch een groot risico vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Met de maatregelen die wij hebben getroffen kunt u gewoon uw vergadering of training boeken. Als uw reservering door maatregelen van de overheid niet door kan gaan, dan verplaatsen we de vergadering of training of bieden we u een (gedeeltelijke) online oplossing aan. Samen bekijken we of u de vergadering gedeeltelijk digitaal kunt laten plaatsvinden.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van kracht. Check vooraf dat u een vergadering of training wilt verplaatsen of annuleren onze algemene voorwaarden.

Naar buiten! 1,5 meter vergaderen Friesland: goed voor de weerstand en concentratie

20 minuten per dag buiten zijn is al goed voor onze weerstand en concentratie! Weliswaar woont of werkt niet iedereen midden in de natuur, maar meer tijd in de natuur doorbrengen zorgt voor een beter concentratievermogen en vermindert stress. Of dat nou een wandeling in een robuust natuurpark is of een wandeling in het stadspark – zorg ervoor dat u ook tijdens uw werk meer tijd in de natuur doorbrengt. Annage bevindt zich midden in Nationaal Park De Alde Feanen met de meest prachtige natuurlandschappen en ook adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor het halen van een frisse neus.

Activiteiten met 1,5 meter

Helaas zijn er een aantal activiteiten die we voorlopig in de ijskast moeten zetten.  Maar gelukkig zijn er nog voldoende alternatieven, om veilig en met voldoende afstand uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje tot een succes te laten maken.  Hier vind je alle  onze corona proof  Outdoor activiteiten

Skûtsjesilen is toegestaan zonder 1,5 meter

Zeilen op charterschepen wordt gezien als sport. Dat betekent dat er geen afstand gehouden hoeft te worden en het mondkapje bovendeks niet nodig is. De verruiming geldt voorlopig alleen voor de zeilvaart. Mocht u toch graag 1,5 meter afstand blijven bewaren, varen wij ook graag op deze manier voor u uit.

corona proof zeilen

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vergaderen bij ons op locatie in Hartje Friesland of vergaderen op afstand en hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op via info@annage.nl of 0511-539339.  Wij helpen u graag verder en adviseren u over de mogelijkheden!

Mocht u meer willen weten over de maatregelen vanuit de overheid, dan kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid.

De meest geboekte 1,5 meter arrangementen