Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

1,5 meter Vergaderlocatie Friesland - CORONA maatregelen

1350 m2 terras
ruime zalen
1,5 meter volgens RIVM richtlijnen

Op deze pagina informeren wij u over de maatregelen van Annage omtrent het coronavirus. Deze pagina wordt na elke persconferentie of aankondiging van nieuwe maatregelen geüpdatet.

Update:  12 November 2021

Na de persconferentie van vrijdag 12 november zijn er de volgende maatregelen:

We vragen u om bij binnenkomst uw coronacheck app bij de hand te houden. Dit geldt vanaf 6 november voor alle activiteiten.

Het is  verplicht om onze gasten bij aankomst hierop te controleren. Er geldt een vaste zitplaats na binnenkomst.

1,5 meter afstand kan worden aangehouden.

Voor vragen of een verdere toelichting kunt u gerust contact opnemen. We zullen discreet met uw vragen omgaan.

Corona maatregelen voor het organiseren van vergaderingen en trainingen

De veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers, opdrachtgevers, deelnemers en leveranciers staat  natuurlijk voorop. Wij hebben de nodige coronamaatregelen getroffen en een protocol opgesteld. Hierbij volgen wij de hygiënemaatregelen van het RIVM.

Hygiëne maatregelen

In het kader van de RIVM richtlijnen zijn er extra wastafels geplaatst in de centrale hal en is er een nieuwe 2e toiletgroep gebouwd. Ook kunt u bij binnenkomst uw handen desinfecteren en beschikt elke afzonderlijke ruimte over desinfectie mogelijkheden.

Ventilatie

Naar aanleiding van het bericht over het RIVM betreft de ventilatie van ruimtes, zijn we ook bij Annage direct aan de slag gegaan om de vergaderruimtes zo veilig mogelijk te maken. Elke ruimte beschikt over een nieuw krachtig ventilatiesysteem om te zorgen dat de lucht in de ruimte voldoende wordt ververst.

1,5 meter vergaderlocatie in Hartje Friesland: Capaciteit per ruimte

Onze nieuwe energieneutrale vergaderzalen & trainingsruimtes aan het water hebben een ruime entree, goede ventilatie en beschikken over grote tafels, waar 1,5 meter afstand tot elkaar prima kan worden gehanteerd. De zalen zijn schakelbaar, waardoor ze eenvoudig zijn uit te breiden. Voor groepen van maximaal 6 personen voor de kleinste zalen en tot 30 personen bij gebruik van de 3 gekoppelde zalen. 

Kan ik met meer dan 30 personen vergaderen in Friesland?

Hybride vergaderen

Er zijn volop mogelijkheden voor het alsnog kunnen organiseren van een vergadering of het volgen van een training van meerdere personen. Zoals Hybride vergaderen. Zo bieden we Hybride vergaderruimtes met videoconferencing aan. Ideaal voor een online vergadering, digitale vergadering of zelfs webinar.  Een meeting die tegelijkertijd op locatie én online plaatsvindt. Een deel van de gasten wordt op onze locatie op 1,5 meter afstand ontvangen in het hart van Nationaal Park De Alde Feanen en een deel neemt vanaf een andere locatie online deel.

Activiteiten met 1,5 meter

Helaas zijn er een aantal activiteiten die we voorlopig in de ijskast moeten zetten. Maar gelukkig zijn er nog voldoende alternatieven, om veilig en met voldoende afstand uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje tot een succes te laten maken.  Hier vind je alle  onze corona proof  Outdoor activiteiten

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vergaderen bij ons op locatie in Hartje Friesland of vergaderen op afstand en hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op via info@annage.nl of 0511-539339.  Wij helpen u graag verder en adviseren u over de mogelijkheden!

Mocht u meer willen weten over de maatregelen vanuit de overheid, dan kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid.

De meest geboekte 1,5 meter arrangementen