Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje Leeuwarden

Uw bedrijfsuitje Leeuwarden in goede handen bij Annage

klik hier voor meer info
15 minuten vanaf Leeuwarden
Binnen 2 minuten een offerte
100 gratis parkeerplaatsen

Bedrijfsuitje in de achtertuin van Leeuwarden

Als u op zoek bent naar een sportief bedrijfsuitje in de omgeving van Leeuwarden dan zit u hier goed. Uw bedrijfsuitje Leeuwarden moet origineel zijn en er moet voor iedereen wat de doen zijn.  Actie, ontspanning en culinair: Annage is dé specialist in het organiseren van een bedrijfsuitje op en rond het water op nog geen 15 rijden van Leeuwarden.

Wij beschikken over een unieke locatie aan het Friese water met een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door  het Nationaal Park De Alde Feanen  ten zuiden van de gemeente Leeuwarden. Onze prachtige locatie is de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje in de frisse Friese buitenlucht. Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water onder de rook van Leeuwarden.

Bedrijfsuitje Leeuwarden: actie op en aan het water

Wilt u met uw bedrijfsuitje Leeuwarden gaan zeilen?  Bij Annage Skûtsjesilen maken wij uw bedrijfsuitje tot een onvergetelijk succes.  Door onze ervaring van bijna 30 jaar en elk jaar weer vele enthousiaste klanten kunt u er vanuit gaan dat uw sportieve bedrijfsuitje bij Annage goed geregeld is. Hier vindt u  meest geschikte arrangementen afhankelijk van uw wensen en budget. Voor elk team is er wel een uitje te vinden.  Van ontspannen dagtochten  op luxe skûtsjes tot actieve programma’s op de vaste wal, zoals bijvoorbeeld  Expeditie Robinson in Nationaal Park De Alde Feanen of sportieve outdoor activiteiten. Natuurlijk kunt u ook uw eigen arrangement samenstellen, op de site of in overleg.

Uw bedrijfsuitje vlakbij Leeuwarden

Helemaal weg van de bewoonde wereld en toch nog geen 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden. Ook kunt u bij ons gratis parkeren. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

toplocatie-aan-het-water
Bedrijfsuitje Leeuwarden

De meest geboekte bedrijfsuitjes