Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje Groningen

Unieke groepsuitjes op 40 minuten rijden van de stad Groningen

klik hier voor meer info

Bedrijfsuitje Groningen: Ideale teambuilding

Bedrijfsuitje Groningen moet origineel zijn en er moet voor iedereen wat de doen zijn.  Actie, ontspanning en culinair: Annage is dé specialist in het organiseren van een bedrijfsuitje op en rond het water in Friesland vlakbij Groningen.  Wij beschikken over een unieke locatie aan het Friese water met een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door  het Nationaal Park De Alde Feanen in het hart van Friesland. In het begin van de twintigste eeuw werden skûtsjes en pramen gebouwd om vracht te vervoeren. Ze vervoerden veen vanuit de veenkoloniën, huisraad bij het verhuizen en bieten naar Groningen. Onze prachtige locatie is óók de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje in de Friese buitenlucht. Deze buitenlucht maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water vlakbij Groningen.

Bedrijfsuitje Groningen: Actief in de natuur

Annage Skûtsjesilen is gelegen in het Friese Earnewâld. Een dorpje op nog geen 10 km over de grens van Friesland, en nog geen 40 minuten rijden van de stad Groningen. Naast de activiteiten voor uw bedrijfsuitje op en rond het water nabij Groningen beschikken wij over een aantal ruime vergader- en presentatieruimten. U kunt een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. Na de lunch stapt u met uw relaties aan boord van een Fries skûtsje of kiest voor een van de outdooractiviteiten, zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op de Swingtrikes of u kunt zelf het roer in handen nemen tijdens het GPS sloepvaren. Uw bedrijfsuitje vlakbij Groningen wordt compleet met de volledig verzorgde catering.

Bedrijfsuitje Groningen in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van een actief personeelsuitje, relatiedag of bedrijfsuitje vlakbij Groningen voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Actieve personeelsuitjes Groningen laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van uw dag op of rond het water nabij Groningen. Wij verzorgen het leuke teamuitje van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Een actief personeelsuitje, relatiedag of bedrijfsuitje vlakbij Groningen voor kleine en grote groepen.