vergaderen ‘onder zeil’

Vergaderen op het water!

Wat stimuleert er nu beter tijdens een vergadering dan frisse lucht? Een zeiltocht door de Friese Savanne, afgewisseld met vergadermomenten, voor anker of gelegen aan een onbewoond eilandje midden de Alde Feanen in hartje Friesland. Op het honderd jaar oude skûtsje de Dikke Otter kunt u deze unieke manier van vergaderen en zeilen ideaal combineren. In 2011 is het schip compleet gerenoveerd met behoud van haar authenticiteit en uitstraling. Het vrachtruim is een inspirerende en comfortabele vergaderlocatie voor maximaal 12 gasten geworden. Flat screen, keuken en toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Deze vergaderaccommodatie is ook uitstekend geschikt voor een brainstormsessie, workshop of teamtraining. Een toplocatie waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd. De vakkundige schipper zorgt voor de juiste sfeer aan boord en ontspannen zeiltocht.

VERGADEREN & OVERNACHTEN
Dit kan ook! Op loopafstand van onze unieke locatie aan het water zijn diverse overnachtingsmogelijkheden die we kunnen aanbieden. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover.

NABORRELEN of DINEREN
Vergaderen aan het water maakt hongerig! Wij verzorgen wat lekkers bij de koffie of een heerlijke tapas met streekproducten bij de borrel, maar we kunnen ook een uitgebreide lunch of een heerlijke barbecue serveren in de tuin aan het water.

ACTIE & ONTSPANNING
Als er druk vergaderd wordt is een ontspannen activiteit een mooie afwisseling. Samen de zeilen hijsen, koers bepalen en het schip op koers houden is zeer geschikt voor teambuilding van een afdeling, een team of een bedrijf. Een vergaderarrangement is ook uitstekend te combineren met een wandeltocht of een van onze outdoor-activiteiten in het groenste gebied van Friesland.

Bekijk onderstaand programma om een indruk te krijgen.

v.a.€45p.p.
Programma
  • vergadermomenten worden afgewisseld met zeilen
  • verse Fryske oranjekoek
  • picknicklunch in de natuur
  • afsluiting van de dag met een hapje en een drankje of een diner

 

 

Bekijk overzicht