bijzonder vergaderen & skûtsjesilen

Vergaderen en zeilen

Combineer zakelijk en sportief door een bijeenkomst te organiseren op onze unieke locatie aan het water afgewisseld met een zeiltocht door een schitterend vaargebied. Annage biedt een ruime vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ‘S winters bij de openhaard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. Een toplocatie waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd. We beschikken over twee mooie lichte vergaderruimten met uitzicht op de grote tuin en het water van nationaal park de Alde Feanen. De benodigde middelen zoals wifi, een beamer, flipovers en geluidsinstallatie zijn aanwezig. In de middag kunt u na een uitgebreide picknicklunch in de tuin lekker uitwaaien op een van de skûtsjes. Onder begeleiding van de vakkundige bemanning zeilt u door nationaal Park de Alde Feanen en kunt u zelf actief het roer en de touwen in handen nemen of ontspannen aan dek genieten van de omgeving.

VERGADEREN & OVERNACHTEN
Dit kan ook! Op loopafstand van onze vergaderaccommodatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden, met keuze uit groepsaccommodaties of een 3 sterren hotel. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover.

BORRELEN of DINEREN
Vergaderen aan het water maakt hongerig! Wij verzorgen wat lekkers bij de koffie of een heerlijke tapas met streekproducten bij de borrel, maar we kunnen ook een uitgebreide lunch of een heerlijke barbecue serveren. In de zomer kan dit in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel. In plaats van de barbecue bieden we dan een heerlijk winterbuffet aan.

ACTIE & ONTSPANNING
Als er druk vergaderd wordt is een ontspannen activiteit een mooie afwisseling. Samen de zeilen hijsen, koers bepalen en het schip op koers houden is zeer geschikt voor teambuilding van een afdeling, een team of een bedrijf. Een vergaderarrangement is ook uitstekend te combineren met een wandeltocht of een van onze outdoor-activiteiten in het groenste gebied van Friesland.

Bekijk onderstaand programma om een indruk te krijgen.

v.a.€60p.p.
Programma 8:30ontvangst bij Annage met koffie en Fryske oranjekoek
9:00vergaderen aan het water
13:00uitgebreide picknicklunch in de tuin
14:00inschepen en instructie skûtsjetocht door het nationaal park De Alde Feanen
15:30drankjes en een hapje aan boord

17:00terugkomst bij Annage waar warme hapjes en koude dranken geserveerd worden in de tuin

18:00afsluiting van een mooie dag op en aan het water

 

Bekijk overzicht