8 uurs vergaderen aan het water

Brainstormen in de Friese lucht!

Met uitzicht op het kabbelende meer en de skûtsjes die aan de kade liggen kunt hier actief en in alle rust vergaderen. Annage beschikt over een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een vergadering, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ’s winters bij de houtkachel en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. Een toplocatie waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd. We beschikken over twee mooie lichte vergaderruimten met uitzicht op de grote tuin en het water van nationaal park de Alde Feanen. De benodigde middelen zoals wifi, een beamer, flipovers en geluidsinstallatie zijn aanwezig.

VERGADEREN & OVERNACHTEN
Dit kan ook! Op loopafstand van onze vergaderaccommodatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden die we kunnen aanbieden. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover.

NABORRELEN of DINEREN
Vergaderen aan het water maakt hongerig! Wij verzorgen wat lekkers bij de koffie of een heerlijke tapas met streekproducten bij de borrel, maar we kunnen ook een uitgebreide lunch of een heerlijke barbecue serveren. In de zomer kan dit in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel. In plaats van de barbecue bieden we dan een heerlijk winterbuffet aan.

ACTIE & ONTSPANNING
Als er druk vergaderd wordt is een ontspannen activiteit een mooie afwisseling. Samen de zeilen hijsen, koers bepalen en het schip op koers houden is zeer geschikt voor teambuilding van een afdeling, een team of een bedrijf. Een vergaderarrangement is ook uitstekend te combineren met een wandeltocht of een van onze outdoor-activiteiten in het groenste gebied van Friesland.

Bekijk onderstaand programma om een indruk te krijgen.

v.a.€32p.p.
Programma
  • dag plenaire zaalhuur
  • verse Fryske oranjekoek
  • lunch in de tuin aan het water
  • korte wandeltocht of activiteit in natuurgebied de Alde Feanen
  • gebruik van Wifi, flipover en beamer
  • afsluiting van de dag met een hapje en een drankje of diner

 

Bekijk overzicht