teamtrainingen aan boord – (er)varend leren

Met de kop in de wind op zoek naar de essentie van het team.

Annage verzorgt al jaren samen met ervaren trainers en vakkundige schippers teamtrainingen voor vele bedrijven en organisaties. Een training aan boord van een zeilschip met uw personeel of (sport)team biedt verrassende resultaten. Bedrijven en organisaties zijn constant in beweging. Op eigen initiatief, maar ook als gevolg van trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Veranderen vraagt van mensen in bedrijven en organisaties dat ze in beweging komen en dat gaat vaak niet vanzelf. Onze teamtrainingen aan boord van een zeilschip geven inzicht in het eigen handelen. Dat is de start voor het aanleren en oefenen van nieuw gedrag dat past bij de veranderende organisatie. Met de teamtraining doen medewerkers nieuwe kennis en vaardigheden op om veranderende situaties aan te kunnen.

Er wordt methodisch gewerkt aan thema’s zoals: teamkwaliteit, leiderschap, communicatie, samenwerking, resultaatgerichtheid, omgaan met veranderingen en koersbepaling.

Onder het motto:

We kunnen de windrichting niet bepalen, we kunnen wel de zeilen bijzetten….

wordt een maatwerkprogramma voor een dag aangeboden waarbij actief zeilen een belangrijk onderdeel van een kort traject vormt.

UNIEKE LOCATIE
Annage beschikt over een eigen toplocatie aan het water met prettige en sfeervolle trainings- en vergaderruimten.

NABORRELEN & DINEREN
Zeilen en trainen op het water maakt hongerig! Wij verzorgen wat lekkers bij de koffie of een heerlijke tapas met streekproducten bij de borrel, maar we kunnen ook een uitgebreide lunch of een heerlijke barbecue serveren. In de zomer kan dit in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel. In plaats van de barbecue bieden we dan een heerlijk winterbuffet aan.

Bekijk onderstaand programma om een indruk te kunnen krijgen.

v.a.€90p.p.
Programma

Voorbereiding:  gesprek over de teamtraining bij u op het bedrijf over het thema.

8:30 ontvangst bij Annage met koffie/thee en Fryske oranjekoek
9:00actief aan het werk met het thema, de theorie, uitwisseling, analyse
13:00uitgebreide picknicklunch in de tuin aan het water
14:00zeilopdracht om het thema te ervaren. Tijdens het zeilen wordt op gezette tijden feedback gegeven door de trainer en schipper.
17:00Overeenkomsten in de werkwijze op het bedrijf en van deze teamtraining worden op het skûtsje geïnventariseerd en geanalyseerd.
De dag wordt afgesloten met het formuleren van persoonlijke of teamvoornemens.
17:30terugkomst bij Annage waar de barbecue klaarstaat in de tuin aan het water (inclusief drank)
20:00afsluiting van de dag met koffie en thee

EXCLUSIEF: kosten van de trainer

Nazorg: nabespreken van de teamtraining met de groep op eigen bedrijf

Bekijk overzicht