Flyboarden & Skutsjesilen

Flyboarden Friesland:  Vliegen over het water !

Wil je je bedrijfsuitje, vrijgezellen feest of een ander leuk uitje op een spectaculaire manier invulling geven, dan is Flyboarden een geweldige uitje. Deze sport is momenteel razend populair in Nederland. Je gaat door middel van waterstralen de lucht in. Je kunt hiermee sprongen maken tot wel 12 meter. Vervolgens duikt je als een dolfijn weer in het water. Bij Annage kun je Flyboarden in combinatie met skûtsjesilen of een andere activiteit. U krijgt eerst instructies van een ervaren instructeur en vervolgens gaat u zelf oefenen en kunt u de meest leuke dingen doen op het board. De meeste mensen hebben deze sport binnen 10 minuten onder de knie.

Deze sportieve activiteit en is uitstekend te combineren met een mooie zeiltocht op één van de skûtsjes of één van de andere outdoor activiteiten. Een ideale teambuilding voor een afdeling, managementteam of bedrijf, een familiedag of groepsuitje in en groenste gebied van Friesland. De catering kan van eenvoudig tot luxe verzorgd worden.

Annage is dé specialist in het organiseren van events op of aan het water voor grote en kleine groepen. Neem gerust contact op voor uw teamuitje in Friesland, wij maken graag een offerte op maat.

Geniet van de leukste groepsactiviteiten bij Annage Skûtsjesilen!

Bekijk onderstaand programma om geïnspireerd te raken.

v.a.€95p.p.
Programma 10:00ontvangst bij Annage met koffie/thee
10:30welkom en uitleg van de schipper en actief skûtsjesilen door het nationaal park De Alde Feanen
13:00terugkomst bij Annage waar de picknicklunch klaarstaat in de tuin aan het water
14:00instructie en aanvang activiteit flyboarden
15:15korte pauze met een drankje
15:302e deel flyboarden
16:30terugkomst bij Annage waar een hapje en een drankje klaarstaan in de tuin aan het water
17:30afsluiting van een mooie dag op het water
Bekijk overzicht