skûtsjesilen & touren met e-Skûter en Swing Trike – basis –

Het leukste bedrijfsuitje in de natuur!

Swingen op de elektrische Swingtrike in combinatie met e-Skûter rijden is het ultieme groepsuitje in Friesland voor iedereen die houdt van zon, wind en natuur. De route wordt door de gps aangegeven en onderweg is er tijd voor een boerenijsje. Deze activiteit is geschikt voor groepen van 8 tot 30 personen. Wanneer de groep groter is dan kan er een combinatie gemaakt worden met een van de andere activiteiten.
De toertocht is een perfecte combinatie met het zeilen op een Skûtsje. Neem zelf onder begeleiding van de gecertificeerde schipper en maat het roer en de touwen in handen en zorg dat het schip de goede koers vaart. Ideaal bedrijfsuitje voor een afdeling, managementteam of een familiedag.

Annage Skûtsjesilen is dé specialist in het organiseren van events voor kleine en grote groepen. Neem gerust contact op voor uw teamuitje, wij maken graag een offerte op maat.

Tip: Combineer dit met een training of vergadering op onze unieke locatie aan het water of met een zeiltocht met een van onze skûtsjes.

Bekijk onderstaande programma om een indruk te krijgen.

v.a.€49p.p.
Programma 13:00ontvangst met koffie en thee en welkom door de schipper
13:30inschepen aan boord van het skûtsje en zeilen door nationaal Park de Alde Feanen
15:15instructie en proefrijden op de Swing Trikes en e-Skûter
15:30start tourtocht door het nationale park
16:15korte tussenstop bij IJsboerderij de Lytse Buthûs
17:00terugkomst bij Annage waar een hapje en een drankje klaarstaan in de tuin aan het water
17:00afsluiting van een mooie dag
Bekijk overzicht