Escape room & e-Sloepvaren (nieuw 2017)

Samen ten onder in hetzelfde schuitje?

Schipper Jan en zijn vrouw Sjut hebben goede handel gedaan in Ljouwert. Terwijl ze terug zeilen richting Earnewâld, besluiten ze een pitstop maken bij Sietse en Maaike (bij de Oude Weg). Het waait hard en terwijl Jan de Nauwe Saiter in stuurt, krijgt hij een vlaag en Jan kan het helmhout niet meer houden en het skûtsje ‘rent’ uit zijn roer- en raakt de wal op de hoek van de Nauwe Saiter. Het schip slaat lek. Jan en Sjut proberen in het ruim het lek met een stempel te dichten maar het gat is te groot, het water loopt heel snel naar binnen. Tot overmaat van ramp valt de roefdeur achter hen in het slot. Ze moeten ze als de bliksem deze deur open krijgen. Hun pas geboren kind ligt te slapen in de roef. Zij ligt – zoals jullie wel weten- in een klein laatje onder de bedstee: “het ondergeschoven kindje”. Redden Jan en Sjut het op tijd? De escape room is geschikt voor minimaal 5 en maximaal 8 personen.

Na de Escape Room kan je onder het genot van een drankje met een elektrische sloep een prachtige vaartocht maken door Nationaal park de Alde Feanen. De gps wijst u de weg door het labyrint van vaarten en slootjes naar alle mooie plekken van dit prachtige natuurgebied in Friesland. Duur: c.a. 2 uur. Max. 8 pers. per sloep.

Er zijn meerdere combinaties mogelijk met bijvoorbeeld Expeditie Robinson, Wie is de Mol of een andere activiteit naar keuze. Bekijk onderstaand arrangement om een indruk te krijgen:

v.a.€54p.p.
Programma 12.30ontvangst bij Annage waar een picknick lunch klaarstaat in de tuin aan het water
13:30aanvang en instructie Escape room
15:00aanvang sloepvaren door Nationaal park de Alde Feanen
17:00terugkomst bij Annage waar de middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje in de tuin aan het water
18:00 afsluiting van de dag

Dit programma kan aangepast worden.

Tip: kies voor een barbecue ter afsluiting. 

Bekijk overzicht