bamboestieken & handboogschieten

Actie en ontspanning in de natuur!

Een perfecte combinatie van twee actieve en ontspannende activiteiten in de prachtige natuur. Ideaal voor een groepsuitje met collega’s, vrienden of familie of een vrijgezellenfeest. Met stokken van bamboe en een stel elastieken bouw je de hoogste toren. Denkers en doeners worden verdeeld in kleinere groepen, waarbinnen goed gecommuniceerd en samengewerkt dient te worden om tot een stabiel eindresultaat te komen. Deze activiteit is goed te combineren met handboogschieten. Boogschieten komt niet puur op kracht aan, maar ook op concentratie en ontspanning. Na een uitgebreide instructie volgen er enkele inschiet rondes en zal u al snel merken dat het oefenen zijn vruchten begint af te werpen. Zodra iedereen de techniek onder de knie heeft zullen we de activiteit afsluiten met een competitie.
Minimale deelname per activiteit is 10 personen. Duur per activiteit is 1 uur.

Annage Skûtsjesilen is dé specialist in het organiseren van events voor kleine en grote groepen. Neem gerust contact op voor uw groepsuitje, wij maken graag een offerte op maat.

Tip: Ook leuk om te combineren met een andere activiteit of een zeiltocht op een van de skûtsjes.

Bekijk onderstaand programma om een indruk te krijgen.

v.a.€36p.p.
Programma 13:30ontvangst bij Annage met koffie en thee
14:00instructie en uitleg
14:15bamboestieken op een unieke locatie in het natuurgebied
15:15korte pauze met een hapje en een drankje
15:30handboogschieten
16:45drankjes en warme hapjes in de tuin bij Annage
17:30afsluiting van een mooie teamdag in de natuur

Bij grotere groepen worden de activiteiten halverwege gewisseld.

Optioneel: Dit arrangement is ook mooi te combineren met een lunch vooraf of een barbecue na afloop in de tuin aan het water.

Bekijk overzicht