Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Locatie en omgeving

In het hart van Nationaal Park De Alde Feanen

Lees meer
Energieneutraal
1350m2 aan tuin
425m2 aan binnenruimtes
Nationaal Park De Alde Feanen

In het hart van Nationaal Park De Alde Feanen

Annage is gelegen in het Friese watersport en schaatsdorp Earnewâld midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Annage beschikt over een eigen locatie met 5 moderne ontvangst zalen aan de sfeervolle tuin aan het meer. Een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje, familiedag of vergadering in Friesland. De accommodatie is van alle gemakken voorzien en maakt deze locatie geschikt voor elk doel en voor elke groep. Zo beschikken onze zalen over WiFi, een geluidsinstallatie, slimme verlichting een beamer en andere presentatiemiddelen.  De tuin geschikt voor groepen tot  300 personen.

Van weids uitzicht tot knusse slootjes

Van het weidse uitzicht over het grote open water, tot de beschutting van het moerasbos: je vindt het in Nationaal Park De Alde Feanen. Een enorme variatie aan landschappen. Dit bijzondere Nationale Park bestaat voor ongeveer 425 hectare uit oppervlaktewater en bestaat uit sloten, vaarten, petgaten, plassen en meren. Waar wij u maar al te graag met onze skûtsje doorheen zeilen.

Ook met het openbaar vervoer te bereiken

Annage biedt als service aan om met een pendeldienst uw gasten op te halen bij het dichtsbijzijnde bushalte ( Rijksweg Garyp).  Hier rijdt de sneldienst Leeuwarden-Drachten.

Nationaal Park De Alde Feanen
annage-skutsjesilen

------

Programma

terug naar home