Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Outdoor activiteiten

Van skûtsjesilen tot Survival en van Expeditie Robinson tot Bubble voetbal

Bekijk onze arrangementen
Ervaren begeleiding
In een Nationaal Park
Op en aan het water

Outdoor activiteiten in Friesland

Onvergetelijke outdoor activiteiten midden in de natuur in hartje Friesland: van Skûtsjesilen tot Survival en van sloepvaren tot Bubble voetbal. Wij laten u graag op een actieve manier de mooiste plekken van Nationaal Park De Alde Feanen zien. Na afloop kunt u barbecueën in de tuin aan het water of bij minder weer in één van de sfeervolle ontvangstruimtes.

Outdoor activiteiten

Ludieke en spannende activiteiten op en aan het water. Sportief en actief, maar ook geschikt voor de wat minder grote atleten. Activiteiten als echte teambuilding, maar ook voor vrijgezellenfeesten, vriendengroepen of families. Laat onze ervaren en gediplomeerde activiteitenbegeleiders het van u overnemen, zodat u zelf van de dag kunt genieten!

Bekijk de arrangementen die wij alvast voor u hebben samengesteld of stel uw eigen programma samen waarbij u de dag of middag precies zo kunt samenstellen afhankelijk van uw tijd en budget. Of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Genieten op en aan het water

Annage biedt alle mogelijkheden om van uw actieve outdoor activiteit een onvergetelijke ervaring te maken. Actief zeilen met een skûtsje. Help de schipper en maat bij het hijsen van de zeilen, het bedienen van de schoten en de zwaarden of het roer in handen nemen. Na de zeiltocht nagenieten van een barbecue in onze tuin aan het water. U kunt bijvoorbeeld een dagmiddag of een avond compleet verzorgd gaan zeilen.

Wees niet getreurd als u geen schippers- of matrozenbenen heeft! Een echte aanrader op het vasteland is het spannende en bekende spel Expeditie Robinson. In teamverband strijden jullie op diverse proeven van het bekende tv-programma Expeditie Robinson. Wie kan er het snelst vuur maken, een puzzel oplossen, een katapult bouwen of een belangrijke sleutel opvissen? Met deze outdoor activiteit bent u verzekerd van een geweldige dag, met uw vrienden, familie of collega’s!

Ervaringen outdoor activiteiten

Onvergetelijke outdoor activiteiten midden in de natuur in hartje Friesland

meer informatie
  • wat een leuke combi, eerst een relaxte zeiltocht en hierna afsluiten met een waanzinnige tokkelbaan, met wankelende loopbruggen, slingertouw en met een wieltje op een […]
  • Het was een hele mooie dag! We werden goed ontvangen met koffie en thee. Vervolgens stapten we met zijn allen op een skûtsje en gingen […]