Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Actief vrijgezellenfeest

Volop mogelijkheden voor het organiseren van een actief vrijgezellenfeest!

Klik hier voor meer info

Actief vrijgezellendag zeilen op een skûtsje of zeilpraam

Organiseer een actief en origineel, maar zeker ook een gezellig vrijgezellenfeest. Maak een zeiltocht verzorgd door Annage Skûtsjesilen.  Skûtsjesilen of praamzeilen is de manier om teamsport en ontspanning te combineren en is ideaal als actief vrijgezellenfeest. U neemt het roer in eigen handen, zet de zeilen naar de wind en geniet van de unieke omgeving van een Nationaal Park.  Zeil door smalle en intieme vaartjes of bedwing met volle snelheid de Friese meren. Met natuurlijk op zijn tijd een hapje en een drankje.

Maak van uw vrijgezellenfeest een onvergetelijk feest

Annage Skûtsjesilen biedt alle mogelijkheden om van uw actieve vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken. Actief zeilen met voldoende ruimte voor ontspanning. Na de zeiltocht nagenieten van een barbecue in onze tuin aan het water. U kunt bijvoorbeeld een middag of een avond compleet verzorgd gaan zeilen, of u kunt het zeilen combineren met bijvoorbeeld bubble-voetbal, een actieve survivaltocht of andere hilarische activiteiten. Na afloop pakt u de taxi voor een avond stappen in Groningen (40 min)  of Leeuwarden (15 min).

U kunt ook uw eigen programma samenstellen, waarbij u de dag of middag precies zo kunt samenstellen afhankelijk van uw tijd en budget.

Een actief vrijgezellenfeest verzorgd door Annage

Als u een actief vrijgezellenfeest organiseert dan wilt u er zeker van zijn dat het voor iedereen een fantastische dag wordt. Bij Annage Skûtsjesilen hebben we een passie voor niet alleen zeilen maar ook voor organiseren. Uw vrijgezellenfeest bij ons organiseren staat garant voor een goed verzorgde dag met een geweldige ervaring. Als referentie verwijzen wij u met enige trots naar de ervaringen van onze klanten.

Actief vrijgezellenfeest organiseren in Friesland