Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Annage

de Groenste Vergader & Event locatie in Hartje Friesland

Ontdek onze arrangementen
ruime zalen, volledig energie neutraal
1,5 meter vergaderen
De grootste van zeilend Friesland

Vergaderen, Skûtsjesilen en Teamuitjes in Friesland

De groenste locatie aan het water waar je kunt vergaderen, zeilen op skûtsjes en vele andere bedrijfsuitjes in Friesland kunt beleven. Alles op 1,5 meter.

vergaderen in Friesland, of als bedrijfsuitje zeilen met een skûtsje, huren van sloepen of voor andere teamuitjes. Midden in Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland.

Lees meer over onze laatste locatie aanpassingen m.b.t. corona

Vergaderen, Skûtsjesilen & Events

Welke maatregelen neemt Annage in verband met Corona

Annage beschikt over een zeer ruime locatie met een 1350 m2 eigen tuin en drie schakelbare vergader- ontvangstruimtes aan het water.

Lees meer

Energieneutraal vergaderen & trainen doe je bij Annage

Alle arrangementen

Bedrijfsuitjes in het Friese groene hart

Diep verscholen in Nationaal Park De Alde Feanen bevindt zich de groenste vergader- en evenementen-locatie aan het water, volledig energieneutraal d.m.v. zonnepanelen en een warmtepomp.

Voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, trainingen, vergaderen, maar ook familiedagen en teambuilding in hartje Friesland. Voor elke groep zijn er arrangementen op maat. Met keuze uit zeilen, skûtsjesilen, teamuitjes zoals e-Sloepvaren, Expeditie Robinson en Swing Bikes, Escape Room & VR Room.

Skûtsjeverhuur Annage is gelegen in Earnewâld in hartje Friesland op nog geen 15 minuten rijden van Leeuwarden & Drachten en 35 min vanaf Groningen stad.

Vergaderen & trainingen aan en op het water
Naast dagtochten met skûtsjes, kunt u bij ons ook vergaderen in onze energieneutrale vergaderzalen direct aan het Friese water. In samenwerking met professionele trainers verzorgt Annage al 15 jaar een unieke vorm van teamtrainingen op skûtsjes. Ook combinatie arrangementen waarin u het Skûtsjesilen kunt combineren met andere activiteiten behoort tot de mogelijkheden.

Feestlocatie & Events voor grote groepen
Ook voor uw bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft of familiefeest beschikt Annage over een unieke locatie direct gelegen aan het water van de Friese meren. Bij mooi weer zit u heerlijk onder de tenten in een grote tuin aan het meer. Verder bieden wij een scala aan extra mogelijkheden bij uw feest of jubileum, zoals een wijnproeverij, barbecue , borrelhapjes of diner.

Lees meer over onze arrangementen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag met u mee.

lees meer
  • Het was super, nog nooit op een skûtsje gevaren maar het was super! Mooi weer en ondergaande zon en veel gelachen en lekker gegeten, voor […]
  • IVN Natuureducatie

    IVN Natuureducatie
    Bedankt voor de goede verzorging, het was oprecht fijn om RIVM-conform weer eens met elkaar te kunnen overleggen. Fijne ruimte, goede akoestiek en ook audiovisuele […]